Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Επιτυχία γνώρισε ο αποκριάτικος χορός ΓΣΑ – ΑΛΚΥΩΝ!!!

DSC_8543
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο αποκριάτικος χορός του ΓΣΑ Volley και της ΑΛΚΥΩΝ χθες, Σάββατο 27-02-2016, στο κέντρο διασκέδασης Pantazis στο Κεφαλάρι.
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της αποκριάτικης γιορτής του ΓΣΑ και της ΑΛΚΥΩΝ παρευρέθησαν εκλεκτοί καλεσμένοι από το Άργος αλλά και το Ναύπλιο, όπως ο βουλευτής Αργολίδας κ. Ανδρ
ιανός Γιάννης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Σιδέρης Βασίλης, ο Δήμαρχος Ναυπλίου κ. Κωστούρος Δημήτρης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Άργους Μυκηνών κ. Νέστορας Χρήστος, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Άργους Μυκηνών Πέτρος Διολίτσης, Τζαβέλλας Βαγγέλης αλλά και πλήθος φίλων των δύο σωματείων που μαζί με τους αθλητές δημιούργησαν όχι απλά μια νότα χαράς & κεφιού αλλά συνεθέσαν ολόκληρο το πεντάγραμμο.
Με την ευκαιρία της εορταστικής ατμόσφαιρας που επικρατούσε ο ΓΣΑ τίμησε τους χορηγούς του, που βοηθούν το σωματείο να αντεπεξέρχεται στις καθημερινές υποχρεώσεις του και να έχει μια καθόλα αξιοπρεπή παρουσία στα αθλητικά γεγονότα.
Ένα μεγάλο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” από τους αθλητές και τη διοίκηση των σωματείων “Γ.Σ. Άργους Volley” και “ΑΛΚΥΩΝ” σε όλο τον κόσμο που τα στήριξε σε αυτή την ενέργεια τους και ευχόμαστε να συνεχίσουν να τα στηρίζουν σε κάθε τους βήμα ώστε οι στόχοι τους να πραγματώνονται με τα καλύτερα εχέγγυα, καθώς “εν τοις πράγμασι” τα δύο σωματεία μετέχουν ενεργά στο αθλητικό γίγνεσθαι της κοινωνίας μας πολλά χρόνια και παράγουν αξιόλογο έργο.
Καλές γιορτές σε όλους!!!

http://argolida-net.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου