Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του κ. Καμπόσου για το Άργος και η καταστροφή της πόλης (Γράφει ο Δημ. Πειρούνης)

.qxd
του Δημήτρη Πειρούνη, Δικηγόρου
Κύριε Καμπόσο σε άρθρο σας τον Ιανουάριο του 2010 με τίτλο «Ολοκληρώνει την καταστροφή η Δημοτική Αρχή Μπούρη», γράφατε στον επίλογο του:
«Δηλώνω υπεύθυνα ότι θα κάνω ότι χρειάζεται, αν ο λαός του Δήμου Άργους … μου εμπιστευθεί την Δημαρχία, για να αποκατασταθούν όλα αυτά τα εγκλήματα που μειώνουν, ταλαιπωρούν και προσβάλλουν την πόλη μας».
Θεωρώ ότι θα τηρήσετε την υπόσχεση σας, ακόμα και εάν χρειαστεί να θυσιαστείτε εσείς ο ίδιος, διότι φοράτε παντελόνια. Άλλωστε το δηλώνετε υπευθύνως.
Αλλά σε ποια εγκλήματα αναφερόσαστε τότε ως υποψήφιος Δήμαρχος;


κατά καμπόσου-160223-021 (1)
Στο ανωτέρω κείμενο σας κ. Καμπόσο δεν παραλείπετε και άλλες ωραίες κορώνες:
«Τέλος στους επικίνδυνους χειρισμούς από ακατάλληλους ανθρώπους. Ήρθαν χωρίς πρόγραμμα και φεύγουν αφήνοντας τεράστια ζημιά. Ποιος θα αποκαταστήσει αυτές τις ζημιές; Ποιος θα πληρώσει για τους μήνες και τα χρόνια που χάθηκαν; Έχουν μάθει σε αυτή την πόλη να έρχονται να κάνουν εγκλήματα και να φεύγουν ανενόχλητοι… «
Φύγετε κ. Καμπόσο, ακούστε τον εαυτό σας και τις συμβουλές σας και κάντε μας την χάρη και φύγετε (έστω -ας είναι και- ανενόχλητος ή και οχλούμενος δεν έχει σημασία πως θα φύγετε….), διότι όχι μόνο καταστρέφετε την πόλη μας, αλλά και προσβάλλετε καθημερινά την αισθητική μας με τις πράξεις σας. Χίλιες φορές καλύτερα να είχαμε την δημοτική αρχή Μπούρη παρά εσάς.
Τίποτε δεν ήταν αληθές από ότι είπατε, γράφατε μόνο για να παρασύρετε τον κόσμο. Το ίδιο κάνετε και τώρα. Αρκετά ως εδώ κύριε. Μην μας σώσετε άλλο, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Δεν χρειάζεται να πείτε, να κάνετε, να γράψετε κάτι άλλο ή να δηλώσετε υπευθύνως ο,τιδήποτε. Μπορούν και άλλοι καλύτερα. Σας διαβεβαιώ. Μείνετε ήσυχος. Καληνύχτα σας.
Υ.Γ. προς Αργείους: Επειδή πολλοί ηγετίσκοι (κραυγάζοντας ότι όλοι οι άλλοι εκτός από τους ίδιους λένε ψέματα) ξεχνούν τί έχουν κατά καιρούς πει, μέσα στην αλαζονεία της πρόσκαιρης εξουσίας τους, καλό είναι πότε, πότε, να ξαναδιαβάζουμε τα πονήματα τους για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους. Αυτοί οι άνθρωποι στηρίζονται στην αμνησία μας. Ας θυμόμαστε και όποιος θέλει ας τους ψηφίσει ιδία ευθύνη. Θα επανέλθω με περισσότερα.
Μετά τιμής
Δημήτρης Πειρούνης
Δικηγόρος

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΚΑΜΠΟΣΟΥ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΑ ΑΡΓΟΛΙΚΑ», 24-1-2010)

.qxd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου