Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΨΕΙΣ

Μια περιήγηση στα νέα «ΑΡΓΟΛΙΚΑ»

argolika neo site
Έπειτα από 5 ημέρες, τα «ΑΡΓΟΛΙΚΑ» βρίσκονται ξανά κοντά σας. Η απουσία τους επιβαλλόταν, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες αλλαγές που θα τα κάνουν ακόμα πιο προσιτά στους αναγνώστες.
Με το νέο lay out, γίνονται ευκολοδιάβαστα και διευκολύνουν ώστε να μην περνούν απαρατήρητες προηγούμενες αναρτήσεις. Πιστεύουμε ότι σύντομα θα εξοικειωθείτε με τη νέα τους μορφή.
Κάποιες από τις αλλαγές:
– Το slider δεν είναι στατικό. Περιλαμβάνει 4 θέματα που αναρτήθηκαν πρόσφατα, αυτά που θεωρούμε σημαντικότερα. Τα υπόλοιπα τελευταία θέματα, βρίσκονται κατά χρονολογική σειρά ανάρτησης στην αριστερή στήλη με τίτλο «Ροή ειδήσεων».
– Κατά την μετακίνηση στο κάτω μέρος της σελίδας, ακολουθεί και η μπάρα του μενού. Ακουμπώντας σε κάθε κατηγορία, μπορείτε να δείτε τα 5 τελευταία νέα από αυτήν.
– Τελειώνοντας την ανάγνωση στο θέμα που σας ενδιαφέρει, ακολουθούν όλα τα θέματα που αναρτήθηκαν πριν από αυτό. Και μάλιστα ολόκληρα, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε «κλικ».
– Στο τέλος κάθε θέματος υπάρχει πλατφόρμα για υποβολή σχολίων, τα οποία έχετε τη δυνατότητα να τα κάνετε ως «Ανώνυμος» ή με ψευδώνυμο.
– Οι δημοσιεύσεις στη δεξιά στήλη είναι κυλιόμενες, όσο κατεβαίνετε στην ιστοσελίδα, ακολουθούν και αυτές.
Τις υπόλοιπες αλλαγές, μπορείτε να τις ανακαλύψετε κάνοντας περιήγηση στα «ΑΡΓΟΛΙΚΑ». Καλή ανάγνωση.
Υ.Γ. Λόγω της ανακαίνισης, δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι παλιές αναρτήσεις. Σύντομα θα προστεθούν και αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου