Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Εξαιρετική "Μουσική Βραδιά" στην πλατεία τους Αγίου Σπυρίδωνα στο Ναύπλιο


Το Μουσικό Κολλέγιο του Λονδίνου πραγματοποιεί, όπως και κατά το προηγούμενο έτος, σεμινάρια με τίτλο ΄΄Μουσική Οδύσσεια΄΄ στο Ναύπλιο. Τα σεμινάρια ξεκίνησαν την Κυριακή 26 Ιουλίου και θα διαρκέσουν για έξι ημέρες, έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου.

Η όλη δράση οργανώθηκε από την Υπεύθυνη Διευθύντρια του Κολλεγίου κυρία Yekaterina Lebedeva και καλύπτεται υπό την αιγίδα,  του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων.

Οι σπουδαστές του Κολλεγίου θα παρακολουθήσουν μουσικά σεμινάρια και θα παρουσιάζουν τις εργασίες τους και μουσικά δρώμενα, κάθε μέρα της επόμενης εβδομάδας.

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις, παραχώρησε την αίθουσά του για την πραγματοποίηση μέρους των σεμιναρίων και οργάνωσε με τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. και το Μουσικό Κολλέγιο του Λονδίνου, μουσική εκδήλωση με πιάνο και φωνή, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015 και ώρα 21.00΄ στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα.

Η βραδιά περιελάμβανε δημοφιλείς άριες και τραγούδια από τους συμμετέχοντες στην Μουσική Οδύσσεια.

Στην εκδηλωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορική πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Συλλόγου "Ο Παλαμήδης " Θεοδώσης Σπαντιδέας, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου, η διοργανωτής των σεμιναρίων Yekaterina Lebedeva, το Δ.Σ και μέλη του Συλλόγου, οι σπουδαστες του κολεγίου και πολύς κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου