Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Τ. Πεβερέτος: Ευχαριστώ όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλιξαν στο νέο ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ






















Το νέο ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ που εκλέχθηκε στις 21/12/2014 ανανεωμένο κατά 45 % και με πρωτοφανή συμμετοχή των αντιπροσώπων 228 Συνεταιριστικών Οργανώσεων που είναι μέλη της ΠΑΣΕΓΕΣ (από τους 306 αντιπροσώπους ψήφισαν 284) καλείται να σηκώσει μεγάλο βάρος, διορθώνοντας λάθη και αδυναμίες του απερχόμενου ΔΣ: 

 

Μια εκδρομή με θέατρο και πολύ handball





















Αγόρια και κορίτσια, από νήπια μέχρι και 5η Δημοτικού από το Άργος και το σημαντικότερο… με τη συνοδεία και των γονέων τους, απόλαυσαν μια πανέμορφη ημέρα γεμάτη θέατρο και handball που διοργάνωσε η ομάδα του Διομήδη.

Λήγει η προθεσμία δήλωσης υφιστάμενων σημείων υδροληψίας





















 Προθεσμία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2014 έχουν οι ενδιαφερόμενοι για τη δυνατότητα υποβολής Αίτησης Εγγραφής στο Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας (ΕΜΣΥ) των υφιστάμενων υδροληψιών που έχουν αδειοδοτηθεί πριν τις 20/12/2005 ή δεν έχουν ποτέ αδειοδοτηθεί.

Χαμηλή η τιμή των πορτοκαλιών για τον παραγωγό στο χωράφι





















 Οι τιµές µέχρι στιγµής για το χειµωνιάτικο πορτοκάλι ήταν κατώτερες των προσδοκιών , καθώς, παρά τις µειωµένες ποσότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και γενικά στις µεσογειακές χώρες, όπου συγκεντρώνεται η παραγωγή της Ευρώπης, οι τιµές παραγωγού βρίσκονται στα ίδια επίπεδα µε πέρυσι.

Συνελήφθησαν 5 ΡΟΜΑ για κλοπή σε κινέζικο κατάστημα ένδυσης στο Άργος

 Συνελήφθησαν, στις 20.12.2014 το απόγευμα, στο Άργος , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, δύο ΡΟΜΑ, ένας ανήλικος και ένας 21χρονος , καθώς και τρείς γυναίκες ΡΟΜΑ, ηλικίας 41 και 24 ετών και μία ανήλικη, αντίστοιχα.

Εκδήλωση για την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου "Ο Παλαμήδης" στο Ναύπλιο




















 Εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ και ώρα 7.00 μ.μ.

Συλλήψεις στο Ναύπλιο για συσκευές ανίχνευσης μετάλλων και ναρκωτικά

 Συνελήφθησαν, στις 20.12.2014 το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο άτομα, ηλικίας 28 και 29 ετών αντίστοιχα.

Προκήρυξη και αίτηση συμμετοχής του 2ου Μαραθωνίου Ναυπλίου





















  Την ευκαιρία να τρέξουν σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας, θα έχουν οι δρομείς που θα πάρουν μέρος στον 2o Μαραθώνιο του Ναυπλίου στις 15 Μαρτίου 2015. Παράλληλα με τον Μαραθώνιο θα διεξαχθούν αγώνες Ημιμαραθωνίου, αλλά και 5χλμ όπου η συμμετοχή αναμένεται να είναι μαζική. Επίσης θα υπάρχει και μικρότερος αγώνας "κοινωνικής προσφοράς" 2,5χλμ. για αρχάριους δρομείς κάθε ηλικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου