Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Αρχιεπίσκοπος και Αλ.Τσίπρας στο Δημήτριο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της «Αποστολής»

του Νίκου Παπαχρήστου, φωτογραφίες Χρήστος Μπόνης
22 Δεκεμβρίου 2014, 15:55
994 αναγνώσεις
Μοιραστείτε το:
Τη διαβεβαίωση ότι θα περιβάλλουν με στήριξη κάθε πρωτοβουλία της Εκκλησίας για τη στήριξη του συνανθρώπου έδωσε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το Δημήτριο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της «Αποστολής», όπου τον υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο γενικός διευθυντής του φιλανθρωπικού οργανισμού Κωστής Δήμτσας και όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στο κέντρο.
Αφού περιηγήθηκε στους χώρους κάθισαν μαζί με τα παιδιά και γευμάτισαν. Ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του υπογράμμισε πως όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε τις συνέπειες της κρίσης σημειώνοντας ότι από το πρόγραμμα που εφαρμόστηκε μέχρι σήμερα διευρύνθηκαν οι κοινωνικές ανισότητες. Συνεχάρη την Εκκλησία και την «Αποστολή» για την μεγάλη κοινωνική τους συνεισφορά και τόνισε για άλλη μια φορά τη σημασία της συνεργασίας όλων στην προσπάθεια στήριξης του δοκιμαζόμενου ανθρώπου.
Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας επικαλέστηκε τον Απόστολο Φίλιππο και την φράση «Ερχου και ίδε» για να πει πως και ο ίδιος για αυτό το λόγο ήρθε για να δει από κοντά το σημαντικό έργο που επιτελεί η Εκκλησία.
Ο Αρχιεπίσκοπος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο των εθελοντών και ζήτησε και αυτός από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τη συμπαράσταση στο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, ενώ από την πλευρά του ο διευθυντής της «Αποστολής» αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του οργανισμού για τη στήριξη των εμπερίστατων πολιτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου