Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Χριστούγεννα στο κρατητήριο για ζευγάρι - Στον άνδρα είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι για ληστεία στην Αργολίδα

 Συνελήφθησαν, ανήμερα των Χριστουγέννων στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 29χρονος Έλληνας και μία 21χρονη αλλοδαπή υπήκοος Αλβανίας και ενός ακόμα συνεργού τους που αναζητείται, , σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

O Έλληνας γιατρός των φτωχών παιδιών






















Τα τελευταία έντεκα χρόνια έχει δώσει ζωή σε 9.000 παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο. Μοναδική του αμοιβή, το χαμόγελο που ξαναγεννήθηκε στα χείλη τους. Ο καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλαγκός, ο καλύτερος μαθητής του Μαγκντί Γιακούμπ, αποτελεί ένα ζωντανό μήνυμα ελπίδας ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί.

Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή από το κατηχητικό Νέου Ροεινού

 Με το δικό τους τρόπο τα μικρά παιδιά από το Κατηχητικό του Ιερού ναού Αγίας Μαρίνας Νέου Ροεινού γιόρτασαν την γέννηση του Χριστού. 

Δώρα αλληλεγγύης από το Δημοτικό σχολείο Δαλαμανάρας
























 Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει στο Δημοτικό σχολείο Δαλαμανάρας και στους γονείς των μαθητών του, για το αξιέπαινο κοινωνικό έργο που επιτελούν βοηθώντας τις φτωχές οικογένειες.

Προγράμματα Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων - Τι προβλέπεται για το Άργος















Με πρωτοβουλία του Υπουργού ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη, συστήνονται ομάδες εργασίας, με αντικείμενο την Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων για την βιώσιμη ανάδειξη και ανάπτυξη τεσσάρων πόλεων: της Πάτρας, του Άργους, της Ελευσίνας και του Ηρακλείου - Κνωσού.

15 συλλήψεις στην Αργολίδα























 Αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας πραγματοποιήθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της οποίας, έγιναν έλεγχοι σε 247 άτομα, εκ των οποίων εκατόν 168 ήταν ημεδαποί και 79 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 98 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 43 άτομα, από τα οποία 15 ήταν ημεδαποί και 28 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 15 άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

Γλέντι με ζωντανή μουσική από το ΚΚΕ Αργολίδας





















Η Τομεακή Επιτροπή Αργολίδας σας καλεί σε γλέντι με ζωντανή μουσική που διοργανώνει προς τιμή των 96 χρόνων από την ίδρυση του Κ.Κ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου