Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Απίστευτο φαινόμενο εν μέσω ψύχους - Πήρε φωτιά η θάλασσα στο Ναύπλιο (βίντεο)


















 Ένα καταπληκτικό φαινόμενο αντίκρισαν σήμερα τις απογευματινές ώρες όσοι βρέθηκαν στην παραλία του Ναυπλίου και μπόρεσαν λόγω των δυνατών ανέμων που έπνεαν να σταθούν.

Τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Βασιλείου Καισαρείας στο Ναύπλιο





















Τεμάχιο Ιερού λειψάνου του Αρχιεπισκόπου Καισαρείας Αγίου Βασιλείου θα φιλοξενηθεί για λίγες ημέρες στον ενοριακό ναό της Αγίας Τριάδος στη Πρόνοια Ναυπλίου προς προσκύνηση και ευλογία των κατοίκων.

Ντύθηκε στα λευκά το Αραχναίο

 
 Χιονίζει από το πρωί και στο Αραχναίο της Αργολίδας,  με το τοπίο να έχει ντυθεί στα λευκά. Ανάμεσα σε δύο ψηλές κορυφές του όρους Αραχναίο (τον “Παπακώστα” στα 1.199 μέτρα και την “Τραπεζώνα” 1.139 μέτρα), στέκεται περήφανο το ομώνυμο χωριό, αψηφώντας το ερημικό, άγριο τοπίο που το αγκαλιάζει.

Ουρές χιλιομέτρων λόγω... αλυσίδων στην εθνική Κορίνθου Τριπόλεως





















 Έκλεισε στο 117 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κορίνθου - Τριπόλεως (λίγο μετά την Στέρνα) η κίνηση των αυτοκινήτων λόγω σφοδρής χιονόπτωσης.

Εκπληκτική η Καρυά χιονισμένη



















 Χιονίζει από το πρωί στην Καρυά Αργολίδος, με το χιόνι να το έχει στρώσει ακόμα και στην πλατεία του χωριού.

Απαραίτητες οι αλυσίδες στον Κολοσούρτη




















 Απαραίτητες είνια οι αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματα μετά...

Απόφαση για αναστολή της αποχής των Δικηγόρων από 31-12-2014


















 Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας συνεδρίασε εκτάκτως στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, μετά την διάλυση της Βουλής και τη προκήρυξη εθνικών εκλογών για τις 25 Ιανουαρίου 2015 και αποφάσισε ομόφωνα:

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Άργους-Μυκηνών για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας





















 Σε επιφυλακή βρίσκεται η αρμόδια υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άργους-Μυκηνών, για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών από την εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού, που βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Γιάννης Μανιάτης: Έκλεισε η συμφωνία ΤΑΙΠΕΔ – Δήμου Ναυπλίου

 Ολοκληρώθηκε η συμφωνία ανάμεσα στο ΤΑΙΠΕΔ και το Δήμο Ναυπλίου για όλα τα ζητήματα συνεργασίας ακινήτων του Δήμου τα οποία διαχειρίζεται το ΤΑΙΠΕΔ. Άμεσα αναμένεται η κύρωση του συγκεκριμένου Πρωτοκόλλου - Μνημονίου Συνεργασίας με αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του ΤΑΙΠΕΔ και του Δήμου.

Σχετικά με το θέμα ο Υπουργός ΠΕΚΑ, κ. Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εικόνες και βίντεο από περιοχές που χιονίζει

 Σε πολλές περιοχές της Πελοποννησου χιονίζει από το πρωί. Δείτε παρακάτω ένα μικροοδοιπορικό σε περιοχές που το έστρωσε:

Αίσιο τέλος για Ναυπλιώτη οδηγό νταλίκας - Επέστρεψε στο σπίτι του από την κόλαση του Norman Atlantic





















 Στο σπίτι του επέστρεψε ο Ναυπλιώτης Κωσταντίνος Τσιρίκος οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου που βρισκόταν στο μοιραίο Norman Atlantic. 

Δ. Κοδέλας: Έγινε το ...απευκταίο, ο λόγος τώρα στους πολίτες!





















 Για την κυβέρνηση, το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, έγινε το ...απευκταίο· δίνεται ο λόγος σε αυτόν που συστηματικά εξαπατούν, περιφρονούν, φοβούνται και φοβερίζουν, στον ελληνικό λαό!

Που έχει διακοπή η κυκλοφορία και που χρειάζονται αλυσίδες σε όλη την Ελλάδα

















 Η Ελληνική Αστυνομία συμβουλεύει τους οδηγούς, σε περιπτώσεις δυσμενών καιρικών φαινομένων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες, όπου απαιτείται η χρήση τους, σε ολόκληρη της Επικράτεια, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωσή της.

Κάλαντα στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών από μέλη του ΚΑΠΗ


















 Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν μέλη του ΚΑΠΗ Άργους στον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο σήμερα Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014 .

Νέες διαδικτυακές υπηρεσίες προς τα Μέλη του Επιμελητηρίου Αργολίδας
























 Tο Επιμελητήριο Αργολίδας στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς του για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τα μέλη του παρέχει σ΄αυτά τις παρακάτω υπηρεσίες:

Χιονίζει στα Δερβενάκια
























  Η επέλαση του χιονιά ειναι γεγονός και για τις επόμενες μέρες θα πρέπει οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί καθώς σε πολλά σημεία το οδικό δίκτυο θα είναι επικίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου