Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Περιμένοντας τους Ευρωπαίους ηγέτες Νευρικότητα προκαλούν στο ΧΑ τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις αποφάσεις που καλείται να λάβει η Σύνοδος Κορυφής. Από τη μία οι πληροφορίες ότι ίσως δεν υπάρξει απόφαση και από την άλλη οι διαπραγματεύσεις με τους τραπεζίτες για το ύψος του "κουρέματος" αυξάνουν τη μεταβλητότητα.

"Δομημένη" λύση ετοιμάζεται για σήμερα

Και η Κίνα μέσω του ΔΝΤ μπαίνει στην διαπραγμάτευση για την ενίσχυση του EFSF, προκειμένου η Ευρωζώνη να αποκτήσει επάρκεια παροχής “προστασίας” στο κρατικό χρέος των μεγάλων της περιοχής του ευρώ (Ιταλία, Ισπανία).

Διεργασίες εντός και εκτός για τα Ομόλογα των ταμείων

Με επείγον έγγραφο που αποκαλύπτει σήμερα το Capital.gr το ΙΚΑ καλείται να υπογράψει σύμβαση ώστε η θεματοφυλακή αλλά και η διαχείριση των ομολόγων του, να περάσει στην ΤτΕ. 
OIKONOMIA

DJ: Νέα πρόταση από IIF, αναμένεται αντίδραση από Ελλάδα, ευρωζώνη

DJ: Νέα πρόταση από IIF, αναμένεται αντίδραση από Ελλάδα, ευρωζώνηΗ πρόταση περιλαμβάνει ένα μεγαλύτερο discount rate από το 9% που αποφασίστηκε στη συμφωνία της 21ης Ιουλίου για την Ελλάδα, αναφέρει πηγή που επικαλείται και δεν κατονομάζει το Dow Jones Newswires.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Greenspan: Η ΕΕ είναι καταδικασμένη να αποτύχει

Greenspan: Η ΕΕ είναι καταδικασμένη να αποτύχει"Ο μόνος τρόπος ώστε να γίνει εφικτό, αρκετά νομίσματα από διαφορετικά κράτη να ενωθούν, είναι εάν αυτοί οι πολιτισμοί είναι κοντά, όπως της Γερμανίας, της Ολλανδίας και της Αυστρίας. Εάν δεν είναι, απλώς αυτό το πράγμα δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα". 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου