Τρίτη 9 Απριλίου 2019

1.000 μικροί χορωδοί και οι συνοδοί τους στο τριήμερο "5ο Ναύπλιο-Artiva Youth Music Festival"




To «ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ-ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ-ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ (YOUTH MUSIC FESTIVAL)» που διοργάνωσε η ARTIVACultural Management & Advertising πραγματοποιηθηκε για 5η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία στο Ναύπλιο, όπου 1.000 μικροί και μεγαλύτεροι χορωδοί  με τους συνοδούς τους βρέθηκαν στην Αργολική πρωτεύουσα το τριήμερο 5-6-7 Απριλίου 2019 στην αίθουσα του Βουλευτικού

Στην Τρίπολη το Ακάνθινο Στεφάνι, το Τίμιο Ξύλο και η Χλαμύδα του Χριστού

Στην Τρίπολη το Ακάνθινο Στεφάνι, το Τίμιο Ξύλο και η Χλαμύδα του Χριστού (βίντεο)
 Η Τρίπολη υποδέχτηκε τα Άχραντα Πάθη του Κυρίου, δηλαδή τμήματα από το Τίμιο Ξύλο του Σταυρού, τον Ακάνθινο Στέφανο, τη Χλαμύδα, τον Σπόγγο καθώς και πλεξίδα από τα μαλλιά του Τιμίου Προδρόμου, τα οποία φυλάσσονται στην Ι. Μονή Ταξιαρχών Αιγιαλείας.

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από το βράδυ της Κυριακής


Η νέα επιδείνωση του καιρού θα προκαλέσει βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά. Τη Δευτέρα βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο σύνολο σχεδόν της χώρας, με τα ισχυρότερα φαινόμενα στη νότια ηπειρωτική χώρα έως το μεσημέρι και στη συνέχεια στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά, καθώς επίσης στο Βόρειο και στο Ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα παρουσιάσουν νέα ενίσχυση και θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ.

Μητρόπολη Ιλίου -Λήψη πρωτοβουλιών από την πλευρά της Εκκλησίας, για την αντιμετώπιση του εγκληματικού φαινομένου της εμπορίας ανθρώπων (human trafficking)



Σύσκεψη υπό την προεδρεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της Μητροπόλεως, με θέμα τη λήψη πρωτοβουλιών από την πλευρά της τοπικής Εκκλησίας, για την αντιμετώπιση του εγκληματικού φαινομένου της εμπορίας ανθρώπων (human trafficking).

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΤΗΝΟ ΑΚΤΙΤΗΣ




Πτηνό το είδος ακτίτης στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


      


Ανοιξιάτικες εικόνες από την πόλη του Ναυπλίου, Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

''Let's do it Greece" στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο


''Let's do it Greece" στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο
Την Κυριακή 7 Απριλίου με κεντρικό σύνθημα ''Let's do it Greece -Γίνε η αλλαγή που περιμένεις'' το Ναύπλιο συμμετείχε στη  Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΝ



ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΝ

Το συσσίτιο του Ιερού Ναού ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ Ναυπλίου, παραμένει στοργικό λιμάνι κάθε πονεμένου και αναξιοπαθούντος συνανθρώπου μας της περιοχής .

Με επιτυχία οι εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Αργολίδας


Με επιτυχία οι εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Αργολίδας (βίντεο)
Με επιτυχία σημειώθηκαν οι εξετάσεις των μαθητών της σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Αργολίδος το Σάββατο 6 Απριλίου στα γραφεία της σχολής στο Ναύπλιο.

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκε και την 2η ημέρα το "Ναύπλιο - Artiva 5o Youth Music Festival"

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκε και την 2η ημέρα το "Ναύπλιο - Artiva 5o Youth Music Festival" (βίντεο)
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα το ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 5o YOUTH MUSIC FESTIVAL στην αίθουσα του βουλευτικού στην πόλη του Ναυπλίου το Σάββατο 6 Απριλίου 2019.

Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

Στο κέντρο Νεότητας της Μητροπόλεως Αργολίδος στο Ναύπλιο ο Ψυχοθεραπευτής Δ. Καραγιάννης και η Δημοσιογράφος Β.Φλέσσα


Στο κέντρο νεότητας της Μητροπόλεως Αργολίδος στην πόλη του Ναυπλίου , έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του ψυχιάτρου - ψυχοθεραπευτή Δημήτρη Καραγιάννη: «Αλλάζει ο Άνθρωπος;» το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 . Ο Δημήτρης Καραγιάννης μαζί με την Δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα μετά το τέλος της παρουσίασης μίλησαν με το κοινό. Για το βιβλίο και τον συγγραφέα του μίλησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος. Στην παρουσίαση του βιβλίου μεταξύ άλλων ήταν οι βουλευτές Αργολίδος Γ. Ανδριανός και Γ.Μανιάτης. 

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΑΕΡΑ




Έντονη συννεφιά στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδος με βροχή και δυνατό αέρα, Σάββατο  6 Απριλίου 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου