Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Το πρόγραμμα εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Ναύπλιο παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών

Το πρόγραμμα εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Ναύπλιο παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών
 Η Περιφέρεια Πελοποννήσου. ο Δήμος Ναυπλιέων και το  Εκκλησιαστικό Συμβούλιο τον Ιερού Ναού "Ευαγγελιστρίας" Ναυπλίου, εχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στις εορταστικές εκδηλώσεις, για τον εορτασμό του Ιερού Ναού "Ευαγγελιστρίας" Ναυπλίου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:


Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 

-6:00 μμ. Κατάθεση Θεμέλιου Λίθου Ανέγερσης Κτιρίου Συσσιτίων Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου που θα τελέσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος 

-7:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικό ς Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος τον Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμον


Πτηνό το είδος βραχοκιρκινέζι στον Υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου, Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019. 

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΑΓΡΙΑ ΙΡΙΔΑ




Ανθισμένη Ίριδα σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019. Το επιστημονικό της όνομα είναι Moraea sisyrinchium, αν και είναι γνωστή και ως Moraea mediterranea και συνήθως ανθίζει στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.  Είναι μεσογειακό φυτό, με εξάπλωση στην νότια και νησιωτική Ελλάδα. Έχει άνθη γαλάζια, με διάμετρο έως 5 εκατοστά  και μικρή διάρκεια ζωής. Τα εξωτερικά τμήματα του περιανθίου φέρουν λευκή κηλίδα με ιώδη στίγματα . Ανθίζει Φεβρουάριο έως Μάιο.

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019

Υπεγράφη η σύμβαση εγκατάστασης του εργολάβου για την δημιουργία του κτιρίου στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

Ναύπλιο: Υπεγράφη η σύμβαση εγκατάστασης του εργολάβου για την δημιουργία του κτιρίου στην Ευαγγελίστρια
Στις 24 Μαρτίου 2019, παραμονή του Ευαγγελισμού, θα τοποθετηθεί ο «θεμέλιος λίθος» του κατασκευαστικού έργου, που αφορά την δημιουργία κοινωνικού πολυχώρου, στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, αφού, υπογράφηκε η σύμβαση εγκατάστασης του εργολάβου.
Πρόκειται για κτιριακή δομή, προυπολογισμού άνω του 1 εκατ. Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου