Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




ΝΑΥΠΛΙΟ-ΔΕΙΛΙΝΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Δειλινό στο λιμάνι της πόλης του Ναυπλίου , Σαββάτο 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Αρχιερατική θεία λειτουργία στην Παναγία του Χώνικα στην Αργολίδα

  


Στον κατάμεστο από πιστούς Βυζαντινό ναό της Παναγίας του Χώνικα ,λειτούργησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 ,εορτή των θεοπατέρων Ιωακείμ και Άννης Ο Μητροπολίτης στο τέλος της θείας λειτουργίας επαίνεσε με λόγια ψυχής τον εφημέριο του ναού π. Γεώργιο Σκούμπη, για το μεγάλο έργο που επιτελεί ως πνευματικός της Μητροπόλεως Αργολίδος. Ο εφημέριος από τη μεριά του ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο για τα καλά του λόγια ,καθώς και για την παρουσία του στην ενορία του.

Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΤΡΙΚΑΤΑΡΤΟ "RUNNING ON WAVES» ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ




Tο πολυτελές ιστιοφόρο "Running on Waves» με σημαία Μάλτας περνά μπροστά από την καστρονησίδα Μπούρτζι στο Ναύπλιο, Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018. Πρόκειται για από τα πιο όμορφα ιστιοφόρα με μήκος 64 μέτρων , και ανήκει στην ALS MARINE LTD. Ναυπηγήθηκε  το 2010 στο Γκντασκ της Πολωνίας. Προσφέρει υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακές υπηρεσίες και μπορεί να εξυπηρετήσει 45 επιβάτες σε 18 πολυτελείς καμπίνες ενώ έχει 19 άτομα πλήρωμα Το πλοίο, με έδρα το λιμάνι του Πειραιά, τρέχει στα κύματα του Αιγίου προσφέροντας δύο διαφορετικά εβδομαδιαία δρομολόγια.

Ο Σύλλογος νεφροπαθών Αργολίδος τίμησε την Παναγία τη Γιάτρισσα στο Αργος




'Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος νεφροπαθών Αργολίδας γιόρτασε την Παναγία της Γιάτρισσα. Στο εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Άργους, ο σύλλογος νεφροπαθών  έχει  φτιάξει μια εικόνα της Παναγίας της Γιάτρισσας και  κάθε χρόνο την τιμούν με κάθε ευλάβεια Στο τέλος της θείας  λειτουργίας οι γυναίκες  του συλλόγου πρόσφεραν διάφορα γλυκίσματα σε όσους παραβρέθηκαν .

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΓΕΡΑΚΙΝΕΣ

Ζευγάρι γερακίνες πετούν πάνω από τον υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου ψάχνοντας για τροφή, Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΟΤ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ




Το σούπερ yacht Radiant, ιδιοκτησίας του Eμίρη του Ντουμπάι Abdullah Al Futtaim με σημαία Νήσων Κέιμαν στο λιμάνι του Ναυπλίου, Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 Η υπερπολυτελής θαλαμηγός, μήκους 110 μέτρων, κατασκευάστηκε το 2009 στο διάσημο ναυπηγείο Lürssen.

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Παναρίτη για την εορτή του Γενεσίου Της Θεοτόκου

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Παναρίτη για την εορτή του Γενεσίου Της Θεοτόκου (βίντεο)
Με κάθε λαμπρότητα ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί επί της εορτής του Γενεσίου της Θεοτόκου στον ομώνυμο ενοριακό Ναό στο Παναρίτη Αργολίδος.

Γιορτάζει η Παναγία η Κατακεκρυμένη στη Καραθώνα Ναυπλίου

Γιορτάζει η Παναγία η Κατακεκρυμένη στη Καραθώνα Ναυπλίου (βίντεο drone)
 Πανηγυρικά εορτάστηκε το Γενέσιον της Θεοτόκου στο ομώνυμο εκκλησάκι στην Καραθώνα Ναυπλίου. Πρόκειται για ένα πανέμορφο εξωκλήσι , κυριολεκτικά χωμένο στα βράχια. Το ναύδριο αυτό ανήκει στον ενοριακό ναό της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.

Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018

Το Παναρίτη γιορτάζει το Γενέσιον Της Θεοτόκου

Το Παναρίτη γιορτάζει το Γενέσιον Της Θεοτόκου (βίντεο)
 Με κάθε λαμπρότητα τιμήθηκε το Γενεσίον της Θεοτόκου στον ομώνυμο ενοριακό ναό στο Παναρίτη του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα . 

81 - 51 επικράτησε ο Οίακας στο φιλικό με την Ακράτα

81 - 51 επικράτησε ο Οίακας στο φιλικό με την Ακράτα
 Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα πραγματοποίησε ο Οίακας Ναυπλίου με αντίπαλο την ομάδα της Ακράτας στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου.

Με λαμπρότητα το Ναύπλιο γιορτάζει το Γενέσιον Της Θεοτόκου

Με λαμπρότητα το Ναύπλιο γιορτάζει το Γενέσιον Της Θεοτόκου (βίντεο)
 Με κάθε λαμπρότητα εορτάζεται και φέτος η θεομητορική εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου στον ομώνυμο ιστορικό ιερό ναό της πόλης του Ναυπλίου.

Οικογενειακή απόβαση του Εμίρη του Ντουμπάι στο Ναύπλιο

Οικογενειακή απόβαση του Εμίρη του Ντουμπάι στο Ναύπλιο
 Στα πλαίσια της κρουαζιέρας που πραγματοποιούν στην Ελλάδα τα μέλη, της οικογενείας του Eμίρη του Ντουμπάι Abdullah Al Futtaim, επισκέφτηκαν την πόλη του Ναυπλίου την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Ο EΜΙΡΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ YACHT "RADIANT" ΑΞΙΑΣ 280.000.000 ΕΥΡΩ


Ο  Eμίρης του Ντουμπάι στο Ναύπλιο με το σούπερ yacht "Radiant" αξίας 280.000.000 ευρώ!!! (βίντεο)
Μαγνήτισε τα βλέμματα σήμερα το πρωί της Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου στο Ναύπλιο το σούπερ yacht Radiant, ιδιοκτησίας του Eμίρη του Ντουμπάι Abdullah Al Futtaim με σημαία Νήσων Κέιμαν.

ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ SEABOURN ODYSSEY ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Το κρουαζιεροπλοια Seabourn Odyssey σήμερα στο Ναύπλιο
Αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου βρίσκεται σήμερα Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Odyssey με σημαία Μπαχάμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου