Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Άργος: Με μεγάλη συμμετοχή η συναυλία Αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους στο Μάτι




Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η συναυλία Αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους στο Μάτι, που διοργάνωσε ο Δήμος Άργους Μυκηνών και η ΚΕΔΑΜ, τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους στις 9 το βράδυ με δωρεάν είσοδο.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ




Εκτεταμένη διακοπή ρεύματος σημειώθηκε τη Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ναύπλιο. Το μπλακ άουτ διάρκεσε πάνω από 1 ώρα. Η βλάβη που προκάλεσε την διακοπή ρεύματος στην πόλη εντοπίστηκε σε υποσταθμό κοντά στο ξενοδοχείο Αμφυτρίων στην παραλία Ναυπλίου όπου μάλιστα κινητοποίησε και την πυροσβεστική καθώς στον υποσταθμό εκδηλώθηκε φωτιά η οποία και έσβησε αργότερα. Από την διακοπή έμειναν χωρίς ρεύμα για μια ώρα καταστήματα και οικίες στην παλαιά πόλη και την Πρόνοια. 

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΕΚΤΡΟΠΗ ΙΧ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ




Εκτροπή αυτοκινήτου σημειώθηκε στην περιοχή των Αγροτικών φυλακών Τίρυνθας στον παράδρομο που συνδέει την οδό Άργους με την παραλιακή Ναυπλίου , Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 . Ένα Ι.Χ αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι διπλά στον δρόμο. Η αστυνομία που πήγε στο σημείο διαπίστωσε πως ο ιδιοκτήτης του το είχε εγκαταλείψει.

Η ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ P75 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Η πυραυλάκατος του πολεμικού Ναυτικού P75 στον κόλπο της Καραθώνας στο Ναύπλιο, Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018. Η πυραυλάκατος Mαριδάκης Ρ-75, τύπου La Combattante IIa, ναυπηγήθηκε στα ναυπηγεία Construction Mechaniques de Normandie στο Χερβούργο της Γαλλίας και εντάχθηκε στη δύναμη του γερμανικού ναυτικού στις 12 Ιουνίου 1973 ως ΗΑΗΕR P6151. Παραχωρήθηκε στην Ελλάδα στα πλαίσια της γερμανικής στρατιωτικής βοήθειας.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΓΑΛΑΖΟΚΟΤΣΙΦΑΣ




Ένα πτηνό το είδος γαλαζοκότσιφας πετά σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΑΡΑΚΑΞΑ

Πτηνό το είδος καρακάξα πετά σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Δευτέρα  3 Σεπτεμβρίου 2018. Η Καρακάξα είναι στρουθιόμορφο πτηνό της οικογενείας των Κορακιδών, που απαντά και στον ελλαδικό χώρο. Η επιστημονική ονομασία του είδους είναι Pica pica και περιλαμβάνει 11 υποείδη. Στην Ελλάδα απαντά το υποείδος Pica pica pica (Linnaeus),

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου