Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας στην Αγία Τριάδα

Φωτογραφία του χρήστη Γιάννης Ανδριανός.

Οι καλύτεροι έλληνες αθλητές της τοξοβολίας διαγωνίστηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας για μια θέση στο βάθρο, μέσα σε φανταστική ατμόσφαιρα πλημμυρισμένη από χρώματα, μουσική και χαμόγελα.
240 συνολικά αθλητές Α' Κατηγορίας από όλη την Ελλάδα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα στους φιλάθλους .
Στην  τελετή  απονομών  μεταξύ  άλλων  παραβρέθηκαν  οι  βουλευτές του  νομού,δημοτικοί  σύμβουλοι και  μέλη  της  ομοσπονδίας.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΑΛΑ ΓΕΛΙΟ
Α1 Κατηγορία
(19η αγωνιστική)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
1.ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔ

Αλκυώνειο Ράλι 19/2/2017. Δίνοντας την εκκίνηση (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφία του Ξυπολιάς Γιάννης.Φωτογραφία του Ξυπολιάς Γιάννης.

ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Φωτογραφία του Δημήτριος Σφυρής.
ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;;;!!!!
Ερώτηση εκτός Η.Δ κατέθεσαν ο κ. Λάμπρου και η κα Λούμη για την κίνηση των απορριμματοφόρων μέχρι την έγκριση της σύμβασης καυσίμων. Και η απάντηση που δόθηκε ήταν αποκαλυπτική από το Δήμαρχο.
Η διαχείριση των απορριμμάτων είναι η μοναδική και επιτυχής από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε με τα σκουπίδια μηνών στους δρόμους. Όποιος χρησιμοποιεί την διαχείριση τους για αντιπολιτευτικούς, προσωπικούς, ρεβανσιστικούς λόγους και εναντιώνεται στην προσπάθεια μας,το λιγότερο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί είναι: εχθρός της Δημόσιας Υγείας και του περιβάλλοντος. Όσοι αναπολούν τα σκουπίδια στους δρόμους δεν έχουν καταλάβει ότι από το 2014 τα σκουπίδια στους δρόμους δεν θα τα ξαναδούν.
Κι επειδή τα απορριμματοφόρα και όλα τα οχήματα,όπως αυτό της βοήθειας στο σπίτι και το καλαθοφόρο κινούνται τις τελευταίες μέρες με τη συνδρομή Δημοτικών Συμβούλων οφείλω να τους ευχαριστήσω Δημόσια.
Η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΗ!!!!!!
Ο Λαός της Ερμιονίδας εκτιμά τις προσπάθειές μας και καταλαβαίνει τους λόγους και τις προσπάθειες μερικών που αναπολούν την επιστροφή στο παρελθόν με τα σκουπίδια στους δρόμους και τις καταδικάζει.

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας επισκέφθηκε τις ΄΄ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ΄΄

Επίσκεψη Γκιόλα στις «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ» - Στην τελική ευθεία οι εργασίες αποκατάστασης
Στην τελική ευθεία για την πλήρη επαναλειτουργία βρίσκεται το εργοστάσιο ΄΄ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΄΄ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας, το οποίο , σε μεγάλο βαθμό, είχε καταστραφεί από την πυρκαγιά του περασμένου Αυγούστου.

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας επισκέφθηκε σήμερα τις ΄΄ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ΄΄ και διαπίστωσε προσωπικά τις τιτά

ΤΟ 1ο ΕΠΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ

 Αποκριάτικο Party του 1oυ ΕΠΑΛ Ναυπλίου

Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: «ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗ ΞΕΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ»


Το εργοστάσιο ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας –Ρέα επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Αργολίδας, Γιάννης Μανιάτης, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου παραγωγικού εξοπλισμού μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 31η Αυγούστου 2016.
Ο Γ. Μανιάτης, αφού μίλησε με το προσωπικό του εργοστασίου και ξεναγήθηκε στους χώρους των νέων μηχανημάτων από τον Πρόεδρο, κ. Σπύρο Αντωνόπουλο, και τον  Διευθυντή της ΕΑΣ Αργολίδας – Ρέα, κ. Γιάννη Δημάκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κανείς δεν αμφέβαλλε ότι από τη στιγμή της μεγάλης πυρκαγιάς και μετά, τόσο η Διοίκηση όσο κι οι εργαζόμενοι του εργοστασίου ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ θα κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, ώστε να ξαναλειτουργήσει το εργοστάσιο και μάλιστα στο μέγιστο της δυναμικότητας του. Γνωρίζω δε πολύ καλά, ότι συμπαραστάτες στην προσπάθεια αυτή, όχι τυχαία βέβαια, αλλά χάρις στην αναγνώριση της μέχρι τώρα πορείας, είχατε τους εξωτερικούς σας συνεργάτες, αλλά και το σύνολο της Αργολίδας. Συγχαρητήρια που δεν το βάλατε κάτω, που κερδίσατε το χαμένο χρόνο με παραγωγικές συνεργασίες και που τώρα μπορείτε να βάλετε τη δική σας παραγωγή πάλι σε λειτουργία και τα προϊόντα σας στην αγορά. Πραγματικά, από τη στάχτη τους ξαναγεννήθηκαν οι ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ. Είμαι βέβαιος ότι θα ανακτήσετε το χαμένο έδαφος, και εύχομαι αυτό να γίνει σύντομα.»

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖΗ ΑΝΩΜΗΤΡΗ
ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΟΥ            
ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖΗ ΑΝΩΜΗΤΡΗ 
ΤΗΣ ΜΕΝΤΗ-ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗΣ (Σύνης)του Σπυρίδωνος, Καθηγήτρια-Νομικός
Για τους Λαφονησιώτες, και τις Λαφονησιώτισσες, όπως και για τους τους Έλληνες απανταχού, οι Αποκριές είναι συνώνυμο της 

Σήμερα στις 3 μμ ΓΣΑ – Παναχαική. Όλοι στο γήπεδο!

Σήμερα Κυριακή στο ΔΑΚ Αργους θα διεξαχθεί ένα ματς Βολλευ Γυναικών Β Εθνικής που θα αποζημιώσει όσους έρθουν στο γήπεδο διότι θα αναμετρηθούν δύο ομάδες ποιοτικές, με ανοδική πορεία, που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και διεκδικούν θέσεις ανόδου. Από τη μία πλευρά ο ΓΣ Αργους με τη νεανική του ομάδα και από την άλλη η έμπειρη αλλά όχι ανίκητη Παναχαική. Και οι δύο ομάδες έχουν φτάσει στη 4άδα του πρωταθλήματος χωρίς να απειλούνται πλέον από τις υπόλοιπες ομάδες και επομένως θα μπουν στα play offs. Το σημερινό ματς θα κρίνει ποιος θα έχει πλεονέκτημα έδρας βάσει της κατάταξης. 
Όλοι όσοι αγαπούν το βολλευ και θέλουν να ενισχύσουν το ΓΣΑ πρέπει να έρθουν στο γήπεδο για να στηρίξουν τις κοπέλες μας.

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ

Ο Δούκας νίκησε 29-19 τον Διομήδη

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Δούκας νίκησε 29-19 τον Διομήδη
Στην 2η θέση της βαθμολογίας σκαρφάλωσε πλέον ο Δούκας μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση και νίκη με 29-19 επί του Διομήδη. Παράλληλα η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» σταμά

Ναύπλιο- παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας

Φωτογραφία του Γιάννης Γιατράκος.Φωτογραφία του Γιάννης Γιατράκος.
Την Παρασκευή 17/02/2017 στον πολυχώρο Φουγάρο, στο Ναύπλιο παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας που σχετίζεται με την ελεύθερη πρόσβαση και τον σεβασμό στα άτομα με κινητικά προβλήματα. Στην φορτισμένη από συγκίνηση ατμόσφαιρα της παρουσίασης, συμμετείχαν ο Διευθυντής κ. Ταραντίλης Σωτήριος οι εκπαιδευτικοί Διατσίγκου Αικατερίνη, Λούζη Μαρία, Αυδούση Ελένη, Θανάσουλας Θωμάς, καθώς και οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί, μαθητές/-τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας και γονείς.
Μέσα από το πρόγραμμα αυτό που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2016, οι μαθητές/-τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας, μας έδειξαν την αξία της δράσης των πολιτών. Υπέδειξαν στους πολίτες και στους τοπικούς φορείς πώς πρέπει να κινηθούν, έτσι ώστε η ελεύθερη προσβασιμότητα να είναι χρέος όλων μας. Μας θύμισαν την έννοια του σεβασμού προς τον συμπολίτη μας.
Στην παρουσίαση παραβρέθηκε ο κ. Θάνος Ζαφειρόπουλος Συντονιστής από τη δράση Eco Mobility.

Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού από τον Σύλλογο 'Ο Καββαδίας' Σύλλογος Λυγουριού.

Φωτογραφία της ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΤΕΛΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου