Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Φοιτητές έπαιξαν μπάσκετ για την ενίσχυση του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας (φωτογραφίες)

ΠΗΓΗ - http://palabourtzi.gr

Οι δύο σύλλογοι μπάσκετ του Ναυπλίου, ΔΟΞΑ και ΟΙΑΞ, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση σχετικά με ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ΑμεΑ και την καλλιέργεια ενσυναίσθησης των μελών της αθλητικής κοινότητας, διοργάνωσαν και πάλι το «2ο φοιτητικό αντάμωμα», για να πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ φοιτητών μπασκεμπολιστών, τα έσοδα του οποίου θα ενισχύσουν οικονομικά τα εκπαιδευτικά προγράμματα του συλλόγου ΑμεΑ.
Στο ημίχρονο ομάδα παιδιών του συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας παρουσίασαν τις δικές τους μπασκετικές ικανότητες.
Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ναυπλίου, όπως αναμενόταν, ήταν κατάμεστο και καταχειροκρότησε διοργανωτές, παίκ

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ...ΠΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΛΙΔΕΙΣ

Απίστευτο: Το κράτος εξακολουθεί να πληρώνει ενοίκιο για αστυνομικούς σταθμούς που είναι κλειστοί!
Εχουν κλείσει τα αστυνομικά τμήματα σε Αγίας Τριάδα - Τολο - Νέας Κίο- Αρχ. Επιδαύρο, αλλά για τα κτήρια τους το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξακολουθεί και πληρώνει τα ενοίκια.
Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Το κράτος εξακολουθεί να πληρώνει ενοίκια για αστυνομικά τμήματα που έχουν κλείσει εδώ και χρόνια.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ - ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.ΓΚΑΤΖΙΟ και Μ.Κ.ΝΤΑΝΟ

Μια πρωτότυπη έκδοση της Μητρόπολης Αργολίδας, που βασίζεται σε ιδέα του Μητροπολίτη Νεκτάριου και υλοποιήθηκε από την ΕΝΘΕSΙS ΟΕ – Α. ΓΚΑΤΖΙΟΣ – Μ.Κ. ΝΤΑΝΟΣ – Μ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.
Μια ξεχωριστή και πρωτότυπη έκδοση με επίκεντρο τον Εκκλησιαστικό Τουρισμό, εκδόθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας (βιβλιοπωλείο Επιστροφή), με τίτλο «Όπου η ιστορία συναντά την πίστη - Οδηγός Εκκλησιαστικού Τουρισμού Αργολίδας». Πρόκειται για μια φωτισμένη ιδέα του Μητροπολίτη Νεκτάριου, η οποία υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΕΝΘΕΣΙΣ ΟΕ – Α. ΓΚΑΤΖΙΟΣ – Μ.Κ. ΝΤΑΝΟΣ – Μ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.
Είναι η πρώτη φορά που ο εκκλησιαστικός και αρχαιολογικός πλούτος της Αργολίδας αναδεικνύεται με αυτό τον τρόπο συνδέοντας την αρχαιολογία, την φύση και τις ομορφιές της περιοχής, με την πίστη.
Τα κείμενα του βιβλίου και η φωτογράφηση είναι των δημοσιογράφων Άκη Γκάτζιου και Μιχαήλ- Κωνσταντίνου Θ. Ντάνου. Η επε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου