Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Με την πρωτοπόρο της Α2 Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας ο Διομήδης

diomkypellopylaia
Με την πρωτοπόρο της Α2 Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας θα βρεθεί αντιμέτωπος αύριο Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου ο Διομήδης στη Μίκρα (Σπίτι του Χάντμπολ, 18.00), για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Κατσίκης και Μιχαηλίδης, με π

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου Ελληνικών χορών & εθνογραφικών ερευνών "Ελληνική Παράδοση"


«Χριστούγεννα, Πρωτούγεννα , πρώτη γιορτή του χρόνου…»
Οι παραδόσεις του δωδεκαημέρου μέσα από τον καμβά του Παπαδιαμάντη.
Το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Άργους- Μυκηνών, «Μέγας Αλέξανδρος», θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου Ελληνικών χορών & εθνογραφικών ερευνών «Ελληνική Παράδοση» με τίτλο:
«Χριστούγεννα, Πρωτούγεννα, πρώτη γιορτή του χρόνου…»
Οι παραδόσεις του δωδεκαημέρου μέσα από τον καμβά του Παπαδιαμάντη.

Η τρίτη κατά σειρά Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου Ελληνικών χορών & εθνογραφικών ερευνών "Ελληνική Παράδοση", με χορούς και έθιμα του δωδεκαημέρου από όλη την Ελλάδα.
Το 2013 αναγγείλαμε με τα κάλαντα του Πόντου το "Χριστός γεννέθεν, χαράν΄ς σον κόσμον" και το 2014 σας προσκαλέσαμε με τα Ναξιώτικα κάλαντα: "Σήκω κι άνοιξε την πόρτα, που ΄ρθα να στα πώ σαν πρώτα..."!
Φέτος σας βάζουμε στο κλίμα των Χριστουγέννων τραγουδώντας "Χριστούγεννα, Πρωτούγεννα, πρώτη γιορτή του χρόνου..."!
Η φετινή εκδήλωση είναι ζωγραφισμένη πάνω στον καμβά των διηγήσεων του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, όπου με χριστουγεννιάτικες εικόνες και ιστορίες θα παρουσιάσουμε τις παραδόσεις του δωδεκαημέρου!
Κάλαντα, χοροί, έθιμα και διηγήσεις θα μας θυμίσουν τα παραδοσιακά Χριστούγεννα της πατρίδας μας!
Η εκδήλωση, για ακόμη μια χρονιά, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς στο χώρο θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη καθαρισμού για το "Χαμόγελο του Παιδιού" στην Αρχαία Κόρινθο...
Σας περιμένουμε όλους!

ΑΡΓΟΣ - «Το ΕΣΠΑ ως Χρηματοδοτικό Εργαλείο Ανάπτυξης της Τοπικής Κοινωνίας»

 Αποτέλεσμα εικόνας για «Το ΕΣΠΑ ως Χρηματοδοτικό Εργαλείο Ανάπτυξης της Τοπικής Κοινωνίας»

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (Περιφερειακό Τμήμα Νοτιανατολικής Πελοποννήσου) πρόκειται να πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα «Το ΕΣΠΑ ως Χρηματοδοτικό Εργαλείο Ανάπτυξης της Τοπικής Κοινωνίας»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015και ώρα 20:00  στην αίθουσα  εκδηλώσεων του  Επιμελητήριου Αργολίδας (Κορίνθου 23, Άργος).
Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο κ. Αλέξης Χαρίτσης , Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.
Η  είσοδος  είναι  ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αργολίδας (τηλ.2751 0 67216 , υπεύθυνη κα Αγγελική Δανοπούλου).


                                           Ο Πρόεδρος                                                  
                                       του Επιμελητηρίου Αργολίδας                                      


       
                                                 Φώτιος Δαμούλος

Χορήγηση Δελτίου Μετακίνησης σε Άτομα με Αναπηρίες για το έτος 2015

                       Αποτέλεσμα εικόνας για Χορήγηση Δελτίου Μετακίνησης σε Άτομα με Αναπηρίες για το έτος 2015                               
     
     
               Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την Δ24α/Φ.11/Γ.Π.οικ.54598/971/30-11-2015 (ΦΕΚ 2621/04-12-2015 τ.Β΄)  Κοινή Υπουργική Απόφαση  (ΑΔΑ: 6377465Θ1Ω-ΑΑΧ),  χορηγούνται (θεώρηση-έκ

9 μετάλλια η ομάδα CHOY LEE FUT Ναυπλίου στο 1ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα


Mε 9 μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε η Ελληνική αποστολή από την Πολωνία, στο 1ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που  πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κρακοβίας  το διάστημα 10 με 13 Δεκεμβρίου.
Οι χώρες που πήραν μέρος ήταν η Ελλάδα, Πολωνία, Ρουμανία, Γερμανία, Ρωσία, Ισπανία, Λετονία Εσθονία, και Πορτογαλία.
Ελληνική εκπροσώπηση υπήρχε και στο σώμα της διαιτησίας με τον Πανόπουλο Ευάγγελο. Αρχηγός Κριτής ήταν (Head judge) Haojun Zhuo , προπονητής της γερμανικής ομοσπονδίας wushu.
Η φιλοξενία της πολωνικής ομοσπονδίας ήταν άψογη, ενώ υπήρχε ξεχωριστό δείπνο για τους αρχηγούς των ομάδων και για τους κριτές.
Διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ήταν η Ewuf (ευρωπαϊκή ομοσπονδία wushu) υπό την αιγίδα της πολωνικής ομοσπονδίας wushu, της κινεζικής πρεσβείας, και την πόλη της Κρακοβίας.

Αναλυτικά οι διακρίσεις: 3 χρυσά, 5 αργυρά και 1 χάλκινο.
Λαμπάδας Θεόδωρος  (κατηγορία 41-65)
1 θέση στο ping jiang
2 θέση στο moi fa darn dao
2 θέση στο da fu pa kwa
Λαμπάδας Κώστας (κατηγορία 12-14)
1 θέση στην λονχη
1 θέση στο σπαθί 
2 θέση στα γυμνά χέρια 
2 θέση στα δίπλα σπαθιά 
Πανόπουλος Βαγγέλης (κατηγορία 18-41)
3 θέση στο σπαθί
Τσίγκας Θεοδόσης (κατηγορία 15-17)
2 θέση στο σπαθί 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑ.Μ.Ε

            Επειδή πλέον τα χτυπήματα στη ζωή της εργατικής-λαϊκής οικογένειας είναι καθημερινά και πληθαίνουν (ανεργία, πλειστηριασμοί κατοικιών, διακοπή ηλεκτροδότησης κατοικιών, τσεκούρι στα επιδόματα, τσεκούρι στις παροχές υγείας και πρόνοιας, μειώσεις στις συντάξεις, αυξήσεις στα όρια ηλικίας, κ.α)
            Επειδή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει ακάθεκτη να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της ΕΕ, των δανειστών και της ντόπιας πλουτοκρατίας και φέρνει στη Βουλή τη δεύτερη δόση των προαπαιτούμενων: "νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων", με ισχύ από 1/1/2016, ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, παράδοση των κόκκινων δανείων στα κοράκια των χρηματαγορών.
            Πρέπει οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, να ορθώσουμε τοίχο και να μην καταφέρουν να μας τρομοκρατήσουν με παλιά και νέα διλήμματα για την ΕΕ και την πολιτική αστάθεια.  Να μην περάσουν τα μέτρα για την κοινωνική ασφάλιση! Να μην περάσει η σιωπή, η συνενοχή στο έγκλημα που προετοιμάζουν! Να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ με  συμμετοχή στην οργάνωση του αγώνα, κοινωνική συμμαχία και κοινή δράση με τα άλλα λαϊκά στρώματα, για να δυναμώσει η πάλη για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ!


Τρίτη 15/12, Πλατεία Αγ. Πέτρου στο Άργος, στις 18:00

Γκιόλας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Σιγά μην κλάψω για τον μπαταχτσή

Σιγά μη κλάψουμε για έναν επιχειρηματία που έχει ακίνητα και χρειαστεί να πουλήσει και ένα – δύο οικόπεδα για να τιμήσει τους όρους της δανειακής του σύμβασης. Την άποψη αυτή κοντολογίς εξέφρασε χθες και μάλιστα με την μορφή συμβουλής προς τους βουλευτές της αντιπολίτευσης ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας υπερασπιζόμενος το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής.

Γκιόλας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Σιγά μην κλάψω για τον μπαταχτσή
Χαρακτηριστικά η αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Γκιόλα ήταν «Νομίζω και περιμένω, να πείτε τα θετικά σημεία του παρόντος νομοσχεδίου που υπερασπίζεται την υγιή επιχειρηματικότητα, αυτούς δηλαδή που πράγματι κινδυνεύουν και όχι τους μπαταχτσήδες, Αυτούς τους ανεχθήκατε και τους ανέχθηκαν, δηλαδή υπάρχουν περιπτώσεις να έχει κάποιος οφειλέτης δύο και τρία ξενοδοχεία και καμιά δεκαριά ακίνητα για να πορεύεται, οικόπεδα ή οτιδήποτε. Αυτός κάπου, όταν θα του ζητηθεί από την τράπεζα, οφείλει να εκποιήσει το ένα ή τα δύο οικόπεδα για να μπορέσει να διασωθεί και να τιμήσει τους όρους της δανειακής του σύμβασης…»

(σ.σ.) Μόνο, που η τράπεζα κ. βουλευτά δεν θα ζητήσει να εκποιήσει μόνο το οικοπεδάκι ή το σπιτάκι του μπαταχτσή του επιχειρηματία με τα δύο- τρία ξενοδοχεία αλλά και του "φεσωμένου" εμπόρου της γειτονιάς, του μικροβιοτέχνη, του καταστηματάρχη της γωνίας κ.λ.π

http://www.newsit.gr/politikh/Gkiolas-voyleytis-SYRIZA-Siga-min-klapso-gia-ton-mpataxtsi/457314

Νεκρός 26χρονος στο Ναύπλιο

Αποτέλεσμα εικόνας για μηχανη τρακαρισμα
φωτο  αρχείου
26χρονος υπήκοος Βουλγαρίας τραυματίστηκε  θανάσιμα  χθες  βράδυ όταν  το  δίκυκλο όχημα  που  οδηγούσε  εξετράπη  της  πορείας  του,σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.

Συνελήφθησαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών

Συνελήφθησαν, χθες 14.12.2015 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, δύο άνδρες, ηλικίας 55 και 62 ετών.

Σε έρευνα που έγινε σε όχημα στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν -35- πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία κατασχέθηκαν. 


Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ - EYXEΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ
Έτος ιδρύσεως 1917
Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται στα μέλη του Χρόνια πολλά , καλές γιορτές και καλές δουλειές .
Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών – καταναλωτών στην πόλη μας το Διοικητικό Συμβούλιο προτείνει στους φίλους , συναδέλφους και το υπαλληλικό προσωπικό να αποφεύγουν να καταλαμβάνουν τις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης και να βρίσκουν άλλα σημεία για το αυτοκίνητό τους .
Για την διαφύλαξη των θέσεων από άτομα που καταστρατηγούν το μέτρο στάθμευσης ,δηλαδή από επαγγελματίες και μόνιμους κατοίκους που παρκάρουν από το πρωί έως το βράδυ , πιστεύουμε στην συνεργασία του Δήμου και ιδίως του αρμόδιου Αντιδημάρχου ,ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.
Τέλος ελπίζουμε και στην παρουσία της Τροχαίας ώστε να βελτιώσει την εικόνα σε κάποια σημεία της πόλης .
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου