Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟΥ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΥΚΗΝΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ



Βυτιοφόρο γεμάτο με πετρέλαιο και βενζίνη ανατράπηκε στην Εθνική Μυκηνών Ναυπλίου με αποτέλεσμα να κλείσει και στα δύο ρεύματα η κυκλοφορία των οχημάτων, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015. 

ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ

Η καστρονησίδα Μπούρτζι με φόντο τα χιονισμένα βουνά της Αρκαδίας, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015.

STUDIO B&G

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ενα αρσενικό Κιρκινέζι, το είδος πετρίτης στην πόλη του Ναυπλίου πετά με φόντο την καστρονησίδα Μπούρτζι, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015.

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από στρατεύσιμους του ΚΕΜΧ και την φιλαρμονική στον Δήμαρχο Ναυπλίου


Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στρατεύσιμοι από Κεντρο Μηχανικού Ναυπλίου και απο την φιλαρμονική του Δήμου στον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο.

ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΣΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ


Το Συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο επισκέφθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο βουλευτής Αργολίδος με το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική Συμπαράταξη  Γιάννης Μανιάτης, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές και να συζητήσει για θέματα λειτουργίας τους.

"ΤΑ ΕΨΑΛΛΑΝ" ΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΜΧ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΣΤΟ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟ


Στρατεύσιμοι από το ΚΕΜΧ Ναυπλίου έψαλλαν τα κάλαντα  του Αγίου Βασιλείου στο Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο. Ο κ Χειβιδόπουλος ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλοί πολίτες στους φαντάρους του ΚΕΜΧ και ευχήθηκε σε όλους τους Αργολιδείς καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ



Το Γηροκομείο Ναυπλίου και το Συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Γ. Μανιάτης, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές και να συζητήσει για θέματα λειτουργίας τους.

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας


 Έκτακτη Γενική Συνέλευση των ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΠΣ Αργολίδας.

ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ COSTA NEOROMANTICA ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Το μεγάλο κρουαζιερόπλοιο COSTA ΝΕΟROMANTICA κατέπλευσε χθες αργά το βράδυ ανοιχτά στο λιμάνι της πόλης του Ναυπλίου. Το πλοίο υπό σημαία Ιταλίας εκτελεί πρόγραμμα κρουαζιέρας στις ελληνικές θάλασσες.

Επισκέψεις σε νοσοκομεία και το Γηροκομείο Άργους ο Γιάννης Μανιάτης


Τα Νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου, καθώς και το Γηροκομείο Άργους επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Μανιάτης.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Χειμωνιάτικο σκηνικό στην πόλη του Ναυπλίου , Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015.

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Αντικατοπτρισμός σε λίμνη σε περιοχή της πόλης του Ναυπλίου, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου