Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Εντοπίστηκε μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, υδροπονικής καλλιέργειας, στην Αργολίδα


Κατασχέθηκαν πάνω από (1.200) δενδρύλλια κάνναβης
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν δύο (2) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα
Κατασχέθηκε εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας (συσκευές φωτισμού και θέρμανσης κ.α.)

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΆΡΓΟΣ ΑΠΟ ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΑΓΩΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΡΜ


Κεντρικός αγωγός της ΔΕΥΑΡΜ επί της οδού Γούναρη, στο ύψος της Πολυγένους έσπασε και από την πολύ πίεση στο οδόστρωμα δημιουργήθηκε καθίζηση.  Ήταν τέτοια η πίεση που 10 λεπτά ήταν αρκετά για να μπει το νερό μέσα σε ισόγεια καταστήματα και να φτάσει μέχρι το ύψος της οδού Θεάτρου. Σύντομα έφτασε συνεργείο της ΔΕΥΑΡΜ , καθώς και η αστυνομία προκειμένου να εκτρέψει την κυκλοφορία.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Φθινοπωρινές εικόνες από το Ναύπλιο και την περιοχή της Καραθώνας, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ – ΑΓΡΙΟΠΑΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ

Τις τελευταίες ημέρες στον υδροβιότοπο της παραλιακής Ναυπλίου Νέας Κίου  εμφανίστηκαν πανέμορφες αγριόπαπιες δίνοντας έτσι ένα τόνο ομορφιάς. Οι αγριόπαπιες αυτή τη περίοδο μεταναστεύουν σε μέρη πιο θερμά. 

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΕΤΟΣ


Ο καθιερωμένος αγιασμός του Ραδιοφώνου της Μητροπόλεως Αργολίδος, για το νέο ραδιοφωνικό έτος , τελέστηκε την Τετάρτη  14  Οκτωβρίου 2015  από τον  Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο , παρόντων  του  Θεοφιλέστατου Επίσκοπου  Επιδαύρου κ. Καλλινίκου ,τον  διευθυντή κ.  Καζά , καθώς και των συνεργατών του ραδιοφώνου. Μετά το πέρας του αγιασμού ,ακολούθησε χαιρετισμός από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο , τον διευθυντή του ραδιοφώνου κ. Καζά και τον θεοφιλέστατο Επίσκοπο Επιδαύρου κ. Καλλίνικο.

Ρώσοι μεγιστάνες στο Ναύπλιο


Έκπληκτοι οι κάτοικοι του Ναυπλίου είδαν σήμερα το πρωί στον ουρανό να πετούν τρία ελικόπτερα, κάνοντας ελιγμούς πάνω από την πόλη.

Τα ελικόπτερα προσγειώθηκαν στο ελικοδρόμιο της Ακροναυπλίας αποβιβάζοντας ομάδα "καλοντυμένων" επιβατών που κατευθύνθηκαν με ακριβά αυτοκίνητα στο ξενοδοχείο Αμφιτρύων της παλιάς πόλης.

Το Κρουαζερόπλοιο Serenissima στο Ναύπλιο


Οι λάτρεις των πλοίων έχουν σήμερα μια μοναδική ευκαιρία να δουν στο λιμάνι του Ναυπλίου ένα πρώην ατμόπλοιο, το ms Serenissima που έγινε γνωστό σαν ms Andrea!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου