Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Επικίνδυνη για τη δημοσία υγεία, διαρροή λυμάτων σε γειτονιά του Άργους

DSCN1605
Κάτοικοι των οδών Κορυτσάς και Πίνδου στο Άργος, με κείμενο αλλά και φωτογραφίες (στις 10/8) αναφέρονται στη διαρροή του αγωγού λυμάτων στο οδόστρωμα. Μιλούν για τους κινδύνους στη δημόσια υγεία και καταγγέλλουν την αδιαφορία Δήμου και ΔΕΥΑAΡ-Μ:
Tις τελευταίες μέρες στη γειτονιά μας, Κορυτσάς και Πίνδου, στο Άργος, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα γεγονός άκρως επικίνδυνο για την υγεία των κατοίκων της περιοχής. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, υπάρχει διαρροή από τον αγωγό λυμάτων, στο οδόστρωμα.
Η κατάσταση, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, μέρα με τη μέρα χειροτερεύει. Μιλάμε για μια γειτονιά όπου εκτός από αυτοκίνητα, περνούν συχνά ενήλικες και παιδιά με ποδήλατα ή πεζοί. Όπως καταλαβαίνετε οι κίνδυνοι για την δημόσια υγεία είναι πολύ μεγάλη.
Από την πρώτη στιγμή απευθυνθήκαμε, τηλεφωνικά, στις υπηρεσίες του Δήμου. Την Παρασκευή 7 Αυγούστου εμφανίστηκε κάποιος υπάλληλος του Δήμου, είδε το πρόβλημα και έκτοτε τίποτα.
Αναγκαζόμαστε λοιπόν να απευθυνθούμε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προκειμένου να καταγγείλουμε την αδιαφορία των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου, ενός Δήμου που δεν παραλείπει να χαρατσώνει μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΑΡΜ, τους δημότες, και δε παραλείπει να επαίρεται για τα φαραωνικά έργα εκατομμυρίων ευρώ, αδιαφορεί όμως για τα προβλήματα και την ποιότητα ζωής στις γειτονιές του Άργους τουλάχιστο.http://argolika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου