Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΙΒΕΡΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ

Το Κιβέρι Αργολίδος εόρτασε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, τον Βαπτιστή του Κυρίου μας Τίμιο Πρόδρομο . Την παραμονή της εορτής εψάλη  ο Μεγάλος Πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος ,προεξάρχοντος του  πρωτοπρεσβυτέρου π. Δημοσθένους Γάτσιου. 

ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΟΜΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΙΔΕΑ


Επί τη εορτή της  Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός στην περιοχή Μιδέα του Δήμου Ναυπλίου. Το εσπέρας της Παρασκευής τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος  με  την συμμετοχή των ιερέων: π.Γεώργιος Μητροσύλης, π.Παναγιώτης Κιντής, και ο π. Χρήστος Ιωαννίδης.

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΚΙΒΕΡΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ KAI BINTEO

Το Κιβέρι Αργολίδος εόρτασε την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015,  με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, τον Βαπτιστή του Κυρίου μας Τίμιο Πρόδρομο .Εψάλη  ο Μεγάλος Πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος ,προεξάρχοντος του  πρωτοπρεσβυτέρου π. Δημοσθένους Γάτσιου.  

ΣΤΗΝ ΗΡΑ ΑΡΓΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ


Η Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου γιορτάστηκε στην Τοπική Κοινότητα Ήρας του Δήμου Άργους Μυκηνών στο Βυζαντινό κοιμητηριακό ναό που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Ιωάννη και ανήκει στον ενοριακό ναό Αγίου Γεωργίου Ήρας.
Αρκετός κόσμος παρακολούθησε τον πανηγυρικό εσπερινό το βράδυ της Παρασκευής 28 Αυγούστου που τέλεσε πρωτοπρεσβύτερος π. Θεοδόσιος Μποταίτης συνοδευόμενος από τον Ιερομόναχο Ιάκωβο Ψαραδέλη.  Στο τέλος του εσπερινού πραγματοποιηθηκε περιφορά της Αγίας Εικόνας στο χωριό, ενώ συμμετείχε και τμήμα του 1ου συστήματος προσκόπων Άργους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου