Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Μαζικές οι αποχωρήσεις των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα

888 0
Μαζικές είναι οι αποχωρήσεις των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας από τις Οργανώσεις Μελών σε κάθε Δήμο και από τη Νομαρχιακή Επιτροπή.
Όσο περνούν οι ώρες, ο κατάλογος των αποχωρησάντων μεγαλώνει και το μεγάλο «μπαμ» αναμένεται να γίνει μετά την ομιλία του Κώστα Λαπαβίτσα στο Ναύπλιο το βράδυ της Τετάρτης.
Ήδη 11 μέλη της οργάνωσης του Άργους έχουν ανακοινώσει και μέσω του τύπου την παραίτησή τους από το ΣΥΡΙΖΑ ενώ το ίδιο έκανε το πρωί της Δευτέρας και ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Στέλιος Μαρινάκος. Και μην ξεχνάμε βέβαια, ότι ο πρώτος που αποστασιοποιήθηκε επίσημα και έκανε έντονη κριτική στην Κυβέρνηση είναι ο βουλευτής Δημήτρης Κοδέλας.
Στη συνέλευση της Τοπικής Γραμματείας της Ο.Μ. Ναυπλίου που έγινε τη Δευτέρα, περισσότερα από 20 μέλη προσήλθαν στα γραφεία του κόμματος και ανακοίνωσαν ότι δεν ανήκουν πλέον σε αυτό. Τα περισσότερα από αυτά υπέγραψαν και κείμενο στήριξης στη «Λαϊκή Ενότητα», το οποίο θα βγει στη δημοσιότητα στα τέλη της εβδομάδας, με την προσθήκη πολύ περισσότερων υπογραφών από όλο το νομό.
Αυτή τη στιγμή, μετά τις αποχωρήσεις, από την Τοπική Γραμματεία του Ναυπλίου, σε σύνολο 13 μελών έχουν απομείνει 2 μέλη, ενώ κάποιοι πιστεύουν ότι το ένα από αυτά βρίσκεται στα πρόθυρα της εξόδου από το κόμμα. Ένα ή δύο μέλη έχει πλέον και η Τοπική Γραμματεία της Ερμιονίδας. Στη Νομαρχιακή Επιτροπή, σε σύνολο 17 μελών, τουλάχιστον οι 7 έχουν φύγει.

http://argolika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου