Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Η Εορτή των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας στο Δρέπανο Αργολίδος


Όλως ιδιαιτέρως και με μεγάλη λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων μαρτύρων Αδριανού και Ναταλίας στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Δρέπανο Ναυπλίας . Φέτος στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Ιεροκήρυκας της Mητροπόλεως Αργολίδος, αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Παπουλέση , ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. 

Αρχιερατικός εσπερινός στον Άγιο Αδριανό Ναυπλίου

Αρχιερατικός εσπερινός στον Άγιο Αδριανό Ναυπλίου (βίντεο)
Με θρησκευτική λαμπρότητα τιμάτε η μνήμη των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας στο ομώνυμο Βυζαντινό εκκλησάκι στο χωριό Άγιο Αδριανό του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα. 

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΙΟ

 Φωτιά εκδηλώθηκε στη Νέα Κίο Αργολίδας του Δήμου Άργους Μυκηνών το μεσημέρι της Κυριακής 25 Αυγούστου 2019.

ΑΡΚΑΔΙΑ- ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 51 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ




Την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης ορκίστηκαν ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και οι 51 περιφερειακοί σύμβουλοι, Κυριακή 25 Αυγούστου 2019.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




Λιβελούλες ζευγαρώνουν σε τοποθεσία στον υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου, Κυριακή 25 Αυγούστου 2019.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ




Η παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, Κυριακή 25 Αυγούστου 2019.

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

Φαντασμαγορικό φινάλε της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2019"

Φαντασμαγορικό φινάλε της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2019" (βίντεο)
Μια νοσταλγική πολύχρωμη νύχτα, με φαντασμαγορικό φινάλε έζησαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 στο Ναύπλιο στην κορύφωση των εκδηλώσεων της 4ης Ναυτικής Ναυπλιάδας που συνδιοργάνωσαν και φέτος ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ο "Παλαμήδης", ο Σύλλογος Απανταχού Ναυπλιέων "Ο Ναύπλιος" και η Λιμενική Αρχή Ναυπλίου.

Ο Εμίρης του Κατάρ οικογενειακώς στο Ναύπλιο

Ο Εμίρης του Κατάρ οικογενειακός στο Ναύπλιο (βίντεο)
Στα πλαίσια της κρουαζιέρας που πραγματοποιούν στην Ελλάδα τα μέλη της οικογενείας του Eμίρη του Ντουμπάι Abdullah Al Futtaim, το σούπερ yacht “Al Mirqab" σημαίας Νήσων Κέιμαν βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου.

Η Εκκλησία της Παναγίας Μυρτιδιωτίσσας στο πανέμορφο ορεινό χωριό του Μαλαντρενίου Αργολίδος.


Το Μαλαντρένι είναι ένα ημιορεινό χωριό της Αργολίδας, 17 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Άργους και ανήκει στο Δήμο Άργους-Μυκηνών. Περιτριγυρισμένο από καταπράσινους λόφους και μικρές ρεματιές, το Μαλαντρένι βλέπει από υψόμετρο 300 μέτρων τον αργολικό κάμπο. Το Μαλαντρένι είναι γνωστό για την παράδοση που διατηρεί αλλά και τη φιλοξενία του. Το πανηγύρι του Μαϊθανασιού είναι μια ακόμα μεγάλη γιορτή για το Μαλαντρένι που γίνεται κάθε χρόνο στις 2 Μαΐου, ενώ στη γιορτή του τρύγου κάθε χρόνο στις αρχές Σεπτεμβρίου γίνεται μεγάλο γλέντι στην πλατεία του χωριού με χορούς από τον τοπικό χορευτικό σύλλογο. Το Μαλαντρένι φημίζεται για το λάδι του και το εξαιρετικό κρασί του, προϊόντα με τα οποία ασχολούνται οι περίπου 500 κάτοικοι του χωριού. 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




Καλοκαιρινά στιγμιότυπα από την παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, Σάββατο 24 Αυγούστου 2019.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΣΤΑΧΤΟΤΣΙΚΝΙΑΣ




Πτηνά το είδος σταχτοτσικνιάς ,μεγαλόσωμοι ερωδιοί, σε τοποθεσία στον Υδροβιότοπο Νέας Κίου στην Αργολίδα, Σάββατο 24  Αυγούστου 2019.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ




Ο ήλιος δύει πίσω από τα βουνά της ορεινής Αργολίδος ,Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου