Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΣΚΕ π.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕΛΛΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ


 Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, Κυριακή της Ορθοδοξίας στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Σελλή με θέμα: «Από την νίκη της Ορθοδοξίας στην βίωση της αθεΐας.»

Ημερίδα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο με ομιλητή τον Μανώλη Σφακιανάκη στο Άργος



Το CSIInstitute σε συνεργασία με την Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους- Μυκηνών , που λειτουργεί στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΚΕΔΑΜ, πραγματοποίησαν ημερίδα τη Κυριακή 25η Φεβρουαρίουστην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μ. Αλέξανδρος», με θέμα «Διαδικτυακές Συμπεριφορές Υψηλού Κινδύνου - Κανόνες – Συμπεριφορές – Μύθοι και Πραγματικότητες».

Νίκη του Οίακα απέναντι στην Ακράτα 75-64


 Μεγάλη νίκη του Οίακα απέναντι στην Ακράτα 75-64 (βίντεο)
 Ο Οίαξ Ναυπλίου κέρδισε άλλο ένα μεγάλο ματς κόντρα στην Ακράτα, με την ΕΑΠ να σταματούν τα Μελίσσια και να προκαλούν την έκπληξη της αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΝ ΝΑΥΠΛΙΩ ΗΡΩΩΝ ΣΤΟΝ Ι.ΝΑΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ



Ι.Ναός Παναγίας παλαιού Ναυπλίου

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

ΥΠΕΡ ΤΩΝ
ΕΝ ΝΑΥΠΛΙΩ  ΗΡΩΩΝ
ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΩΣ ΠΕΣΟΝΤΩΝ.

ΤΑΞΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ MERCEDES CLUB ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση πραγματοποίησαν στο Ναύπλιο την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 τα μέλη του Συλλόγου MERCEDES TAXI CLUB.GR . Οι ιδιοκτήτες Mercedes Ταξί έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο λιμάνι του Ναυπλίου και ευχήθηκαν χρόνια πολλά και καλούς δρόμους. 

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


 Στο Ναύπλιο στον ιστορικό ιερό ναό της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια  Ναυπλίου, εορτάστηκε με κάθε λαμπρότητα η εορτή της αναστήλωσης των ιερών εικόνων ,Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου