Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018


Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ Ε.ΡΕΝΤΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μέγας Αλέξανδρος στο Άργος η ημερίδα του κλινικού ψυχολόγου-συστηματικού θεραπευτή Ευάγγελου Ρέντα με θέμα "Όταν το βλέμμα των γονιών δίνει σχήμα στο νου και στην προσωπικότητα των παιδιών". Παρόντες ο ιερέας Δημήτρης Kωστόπουλος, ο διευθυντής του ραδιοφώνου της Μητροπόλεως Αργολίδος Γ.Καζάς , οι δημοτικοί σύμβουλοι Π.Σκούφης και Ν.Δελής , η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλο και η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Άργους-Μυκηνών Δέσποινα Δαμασκηνού.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

Ισχυρή καταιγίδα  σημειώθηκε το  Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018  στην περιοχή του Ναυπλίου. Από την δυνατή νεροποντή οδηγοί αναγκάστηκαν να ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους στην Επαρχιακή οδό Άργους - Ναυπλίου καθώς δεν έβλεπαν από το πολύ νερό.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στον πολυχώρο  Φουγάρο, στο Ναύπλιο  πραγματοποιήθηκε  ο Περιφερειακός Διαγωνισμός για την Εκπαιδευτική Ρομποτική. Ο διαγωνισμός έγινε σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων  ο οποίος θα χρηματοδοτήσει  τη δημιουργία Κέντρου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην πόλη. 

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ



Έντονη συννεφιά με βροχή στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΣΠΙΝΟΣ




Ένα πτηνό το είδος σπίνος κάθετε σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου  2018.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ




Ένα πτηνό το είδος καρβουνιάρης κάθετε σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΦΛΩΡΟΣ



Ένα πτηνό το είδος φλώρος κάθετε σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




ΝΑΥΠΛΙΟ-ΦΑΝΕΤΟ

Ένα πτηνό το είδος φανέτο κάθετε σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018. Βροχερή η ημέρα σε όλη την Αργολίδα.

Ο Σύλλογος Τυφλών Νομού Αργολίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου και ο Σύλλογος Τυφλών Νομού Αργολίδας "Η Ίριδα" πραγματοποίησαν το Σάββατο 24  Φεβρουαρίου 2018  στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίου την Ετήσια Γενική Συνέλευση τους .  

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΟΤΟΚΟ ΣΤΑ ΠΥΡΓΙΩΤΙΚΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Ἄγγελος πρωτοστάτης, οὐρανόθεν ἐπέμφθη, εἰπεῖν τῇ Θεοτόκῳ τό, Χαῖρε (ἐκ γ´)· καὶ σὺν τῇ ἀσωμάτῳ φωνῇ, σωματούμενόν σε θεωρῶν Κύριε, ἐξίστατο, καὶ ἵστατο κραυγάζων πρὸς αὐτὴν τοιαῦτα·
Παρουσία πάρα πολλών πιστών και με κάθε λαμπρότητα ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος τέλεσε την ακολουθία  των χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο στον πανέμορφο ενοριακό ναό του Αγίου Γεωργίου στα Πυργιώτικα Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου