Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

''ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ'' ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


 Στην Ενορία του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, λειτουργεί ΣΥΣΣΙΤΙΟ, με το οποίο σιτίζονται καθημερινά αναξιοπαθούντες συνάνθρωποί μας, από την πόλη του Ναυπλίου.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ




Πυκνά μαύρα σύννεφα στον ουρανό του Ναυπλίου, Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

Συνεχίζονται για τέταρτη συνεχή χρονιά οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, που πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση και αποτελούν μία ευκαιρία που παρέχει η Ιερά Μητρόπολή μας στους γονείς και υποψήφιους γονείς.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΡΙΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1940


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η απομάκρυνση  των τριών βλημάτων   του 1940  από το Κουτσοπόδι  Αργολίδος του Δήμου Άργους Μυκηνών ,Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017. Τα  τρία  βλήματα  από τον πόλεμο του ΄40 που εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή μέσα σε χωράφι αγροτική οικίας απομακρύνθηκαν ύστερα από πολύωρη επιχείρηση ειδικού συνεργείου του Ελληνικού Στρατού.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



ΝΑΥΠΛΙΟ- ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΓΕΡΑΚΙΝΑ




Μία γερακίνα πετά κατά την ανατολή του ηλίου στην πόλη του Ναυπλίου, Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017. 

Ομιλία του Μητροπολίτη Αργολίδας στο Σύλλογο Αργείων "Ο ΔΑΝΑΟΣ"




Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων  του Συλλόγου Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος,  εγκαινιάζοντας τις εκδηλώσεις του Συλλόγου  για την περίοδο (2017-2018), θα ομιλήσει με θέμα: «Υπεύθυνοι για όλα».

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΡΙΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1940


Επιχείρηση γίνεται σε περιοχή του Κουστοποδίου  Αργολίδας του Δήμου Άργους Μυκηνών για την εξουδετέρωση τριών βλημάτων από τον πόλεμο του ΄40 που εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή μέσα σε χωράφι αγροτική οικίας, Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017. 

ΤΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΆΡΓΟΥΣ ''ΛΑΡΙΣΑ ''


Το κάστρο Λάρισα στην πόλη του Άργους , Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017.Ένα από τα παλαιότερα και πιο ιστορικά κάστρα στην Ελλάδα. Η τοποθεσία είχε οχυρωθεί ήδη από τους προϊστορικούς χρόνους. 

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΛΑΝΤΡΕΝΙ


Ξεκίνησαν για πρώτη φορά οι πνευματικές συναντήσεις  από τον Ενοριακό `Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο πανέμορφο ορεινό χωριό του Μαλαντρενίου  στην Αργολίδα. 

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΔΙΠΛΩΣΕ ΝΤΑΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


Μια νταλίκα με κατεύθυνση προς Αθήνα ξέφυγε της πορείας της και δίπλωσε στην παλαιά Εθνική οδό Άργους Κορίνθου λίγο πριν τα  Δερβενάκια, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017. Άμεσα στο σημείο έσπευσε η αστυνομία όπου έκλεισε τον δρόμο μέχρι να απεγκλωβιστεί το φορτηγό . 

ΝΑΥΠΛΙΟ-Η ΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ




Η πόλη του Ναυπλίου μετά την καταιγίδα , Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017.

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

Καταρρακτώδης ήταν  η βροχόπτωση στην Αργολίδα δημιουργώντας αρκετά προβλήματα με πλημμυρισμένους δρόμους σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017. 

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Χειμωνιάτικο σκηνικό στην Αργολίδα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΛΑΝΤΡΕΝΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ
ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΛΑΝΤΡΕΝΙΟΥ  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Από τον Ενοριακό `Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μαλαντρενίου γίνεται γνωστό ότι από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου θα πραγματοποιούνται μηνιαίες ομιλίες πνευματικού και ποιμαντικού περιεχομένου στον Ενοριακό `Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, προς πνευματική ανύψωση και ωφέλεια των κατοίκων της ενορίας και των γύρω περιοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου