Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017


Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

ΚΟΡΙΝΘΙΑ -ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗ ΖΗΡΕΙΑ




Τα πρώτα χιόνια έπεσαν ορεινή Κορινθία στις κορυφές του βουνού Ζήρεια,  όπως φαίνονται  από την πόλη του Ναυπλίου, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017. 

ΑΡΓΟΣ- ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΕΛ


Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν οι μαθητές Λυκείων του Άργους για την διακοπή μεταφοράς τους από το ΚΤΕΛ Αργολίδας, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017. Προηγήθηκε συγκέντρωση των μαθητών του ΕΠΑΛ Άργους και του 1ου και 2ου Λυκείου Άργους και στην συνέχεια οι μαθητές κατευθυνθήκαν στο Δημαρχείο της πόλης  σε παράσταση διαμαρτυρίας. 

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ


Αγροτικό όχημα μετά από σύγκρουση με ένα βαν βρέθηκε στην αυλή σπιτιού στην περιοχή Νέας Κίου  στο δήμο Άργους Μυκηνών, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017.  Ευτυχώς από τη σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο  υλικές ζημιές . Για τα αίτια της σύγκρουσης διενεργεί η τροχαία Άργους.

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Καρβουνιάρης προσπαθεί να πιάσει έντομο που πετά μπροστά του σε τοποθεσία στην παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΓΑΤΑ ΘΗΛΑΖΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΗΣ



Μία αδέσποτη γάτα κάθετε στο παράθυρο του παλιού Τελωνείου στην πόλη του Ναυπλίου και θηλάζει τα τέσσερα μικρά της, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ




Ο ήλιος δύει  μέσα από τα σύννεφα στην πόλη του Ναυπλίου , Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017.

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΑΛΑΜΗΔΙ


Το κάστρο Παλαμήδι στην πόλη του Ναυπλίου, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017. Το Παλαμήδι είναι φρούριο στο Ναύπλιο το οποίο κατασκευάστηκε το 1687 από τους Βενετούς, ύστερα από την κατάληψη του λόφου στον οποίο βρίσκεται, μετά από σφοδρή μάχη με τους Οθωμανούς κατά τον Βενετοτουρκικό Πόλεμο. 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ -ARTIVA 4 ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΏΝ


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 4o Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ που διοργάνωσε  η ARTIVA Cultural Management & Advertising υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ  και πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά από τις 15 έως τις 19 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου