Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Η οδός Μακαρίου μετονομάζεται σε «Παλληκαρίδη», η οδός Ναυπλίου σε «Πανανά»

Layout 1
Όχι μόνο προτομές θα στήσει στον Κωνσταντίνο Πανανά και τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη ο Δήμος Άργους, αλλά θα δώσει το όνομά τους και σε δύο κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Με εισήγηση του Δημήτρη Καμπόσου, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να μετονομάσει τμήμα της οδού Ναυπλίου (από τη διασταύρωση με Ινάχου, Φιλελλήνων, Σιμιτζοπούλου έως τη Β. Σοφίας) σε οδό Κ. Πανανά και την οδό Μακαρίου σε οδό Ευ. Παλληκαρίδη.
Στην περιοχή όπου οι δύο δρόμοι συναντιούνται, εκεί όπου πρόσφατα φτιάχτηκαν παρτέρια, θα τοποθετηθούν οι προτομές τους.
Την αντίθεσή του στο να αντικατασταθεί ο Εθνάρχης Μακάριος με τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη εξέφρασε ο Δημήτρης Νικητόπουλος.
Τα αποκαλυπτήρια των προτομών θα γίνουν στις 3 Μαϊου και με έξοδα του Δήμου θα μεταβεί από την Κύπρο στο Άργος η αδελφή του Παλληκαρίδη.
Για περίπου μία ώρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο κ. Καμπόσος πρόβαλε ντοκιμαντέρ και έβγαλε λόγο για τα τιμώμενα πρόσωπα προσπαθώντας να δικαιολογήσει το σκεπτικό της πρότασής του.

  1. Αργείτης
    24 Μαρτίου 2016 at 00:42
    Ελπίζω οι Ναυπλιώτες, επειδή κατήργησε την οδό Ναυπλίου, ως αντίποινα να μην αλλάξουν το όνομα της οδού Άργους.
  2. Ανώνυμος
    24 Μαρτίου 2016 at 00:45
    Αφού ουσιαστικά έκανε τη Ναυπλίου αδιάβατο σοκάκι με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στη συνέχεια την κάνει οδό Πανανά. Είναι προσβολή στη μνήμη του νεκρού
  3. Ανώνυμος
    24 Μαρτίου 2016 at 08:50
    Αφήστε και τις δυο οδούς στην ησυχία τους ! Αυτο σας μάρανε!! Γίνεται το αδιαχώρητο εκει ενώ η μακάριου πάντα άδεια ετσι οπως τα κάνατε! Η υπομονή του κόσμου τελειώνει! Πέφτουμε διαρκώς μεσα σε τρύπες και παθαίνουμε εξάρθρηματα εξαιτίας της μη τήρησης μέτρων ασφαλείας μεσα στο κέντρο της πόλης . Απαράδεκτη εικόνα μηνες τωρα πραγματικά !
    • Ανώνυμος
      24 Μαρτίου 2016 at 09:35
      Έτσι ακριβώς όπως τα λες.
  4. Ανώνυμος
    24 Μαρτίου 2016 at 12:53
    Γιατί ρε παιδιά φωνάζετε? μπορεί ο άνθρωπος να κατεβαίνει για περιφερειάρχης και να θέλει να μαζέψει ψήφους. Κακό είναι να καλοπιάνει τους ιθαγενείς?
  5. Ανώνυμος
    24 Μαρτίου 2016 at 13:03
    Γιατί δε μετονομάζει και την Καρπετοπούλου σε Καμπόσου να του φύγουν όλα τα ψυχολογικά να ησυχάσουμε…
  6. Ανώνυμος
    24 Μαρτίου 2016 at 13:24
    ΠΡΟΤΟΜΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΟΚΕΙ.ΚΥΡΙΑ ΓΚΙΟΛΑ Η ΑΜΕΜΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ,ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠ ΑΥΤΟΥ?ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΟΚΕΙ?
  7. Ανώνυμος
    24 Μαρτίου 2016 at 18:25
    ΚΑΙ ΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΟΥ…ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ. ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΘΕΛΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.
  8. Ανώνυμος
    24 Μαρτίου 2016 at 19:26
    Χαίρονται οι φασίστες που το όνομα του Μακάριου βγαίνει από έναν δρόμο του Άργους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου