Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Συνελήφθη ως δράστης 8 διαρρήξεων σε γραφεία του Άργους

diarriktis
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, οκτώ περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, σε γραφεία στο Άργος.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας 30χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, ο 30χρονος,  διέρρηξε χθες δύο γραφεία (του Βουλευτή Γιάννη Μανιάτη και του δικηγόρου Σωτήρη Κωτσοβού), χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι, καθώς έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους και συνελήφθη, ενώ στη κατοχή του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία κατασχέθηκαν.
Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, προέκυψε ότι είχε διαπράξει και τις εξής κλοπές και απόπειρες κλοπών:
· Στις 18 ή 19 Μαρτίου,  διέρρηξε στο Άργος τρία γραφεία, από τα οποία αφαίρεσε συνολικά, 3 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, συνολικής αξίας 1.850 ευρώ.
· Στις 26 Μαρτίου, διέρρηξε τρία γραφεία, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου