Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

«Πολιτιστική Αργολική Πρόταση»: Τρεις νέες παραστάσεις για το «Δον Καμίλο»

IMG 7825
Δεν πρόκειται απλά για μια επιτυχημένη παράσταση μιας σπαρταριστικής και πάντα επίκαιρης κωμωδίας. Πρόκειται κυρίως για μια μεγάλη επιτυχία της τοπικής θεατρικής σκηνής της «Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης» που την παρουσίασε στην προηγούμενη θεατρική περίοδο, όχι μόνο στο Άργος αλλά και σε πολλά άλλα μέρη της Περιφέρειας όπου προσκλήθηκε.
Ο "Δον Καμίλο" του Σωτήρη Πατατζή, μια παράσταση που έχει ανέβει από μεγάλους θιάσους και θεατρικές σκηνές, γνώρισε μια μεγάλη επιτυχία και στην Αργολίδα με αποτέλεσμα η θεατρική ομάδα της «Πρότασης» να πρέπει να απαντήσει στο αίτημα του κοινού για μερικές ακόμη παραστάσεις.
Στις 17, 24 και 25 Οκτωβρίου λοιπόν, στις 9 μμ, το στέκι της «Πρότασης» στην οδό Ατρέως (Γεφύρια Άργους), θα παρουσιάσει στο αργολικό κοινό την αιώνια αντιπαλότητα ανάμεσα στο Δον Καμίλο (Εκκλησία) και τον Πεπόνε (Κομμουνιστή Δήμαρχο), αλλά και τη μεγάλη ανθρώπινη φιλία που δεν μπορεί να μετρηθεί με ιδεολογήματα και δογματισμούς κάθε είδους. Η αγάπη θα νικήσει και μάλιστα με τρόπο χαρούμενο και αισιόδοξο.
Τρεις μοναδικές παραστάσεις της θεατρικής σκηνής της «Αργολικής Πολιτιστικής Πρότασης», που αρχίζει την φετινή θεατρική περίοδο με την αυτοπεποίθηση που χαρίζουν οι επιτυχίες 20 χρόνων πορείας στο θέατρο, τη μουσική και τον Πολιτισμό γενικότερα.
donkamilo

http://argolika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου