Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012


Κάποιοι «ρομαντικοί» προσπαθούν να ξαναζωντανέψουν τις θαλάσσιες εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου

Διαβάσαμε σε τοπικά ενημερωτικά blogs για το μεγάλο αριθμό τουριστών που έφτασε τις προάλλες στο Ναύπλιο, για την υποδοχή τους, για τις ενέργειες που θα έπρεπε να γίνονται όσον αφορά την τουριστική προβολή κλπ., κλπ.

Και επισημαίνουμε την περίπτωση κάποιων «ρομαντικών», που εδώ και τέσσερα  χρόνια, αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, υποδέχονται Έλληνες και ξένους, στην προσπάθειά τους να ξαναζωντανέψουν οι θαλάσσιες εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου και να αποδοθεί σ’ αυτές η χρήση που ιστορικά τους αξίζει.
Άνθρωποι που με δικά τους μέσα και προσωπική εργασία προσπαθούν να διατηρήσουν το χώρο καθαρό και περιποιημένο, να προσφέρουν ένα ποτήρι νερό στον κόσμο που φτάνει εκεί κάθε φορά που έρχονται κρουαζιερόπλοια, να κρατήσουν τα παιδιά στην «πισίνα» και να τα προσέχουν, να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε όσους έχουν ανάγκη και άλλα πολλά.
Μεταξύ των άλλων πολλών και η έκπληξη που ετοιμάζουν για τις 8-9 Σεπτεμβρίου, που θέλει να δώσει το στίγμα της «αξιοποίησης» που αρμόζει στις αθλητικές θαλάσσιες εγκαταστάσεις της ιστορικής έδρας του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου.
Και επειδή όπως λένε μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις, αλλά και για του λόγου το αληθές…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου