Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΣΠΙΝΟΣ -ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ




Πτηνό το είδος σπίνος σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018. Ο Φρυγίλλος ο άγαμος (Fringillia coelebs) κοινώς σπίνος, γνωστός και με τα ονόματα σπιγγάρι και τσόνης· περιλαμβάνει πολλά γένη και είδη που απαντούν σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




Σπουργίτης κάθεται σε δένδρο σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου  ,Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018.

ΝΑΥΠΛΙΟ -ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ




Αχτίνες του ήλιου διαπερνούν τα σύννεφα στην πόλη του Ναυπλίου  δημιουργώντας ένα χειμωνιάτικο σκηνικό στην πόλη, Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018.
 

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΦΟΙΝΙΚΟΠΤΕΡΑ




Δύο νεαρά φλαμίνγκο πετούν στον υδροβιότοπο Ναυπλίου Νέας Κίου, Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018. Τα φοινικόπτερα την περίοδο αυτή βρίσκονται σε μετανάστευση . Στον Υδροβιότοπο της περιοχής   ξεκουράζονται για λίγες  ημέρες και συνεχίζουν το ταξίδι τους.

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Πτηνό το είδος λασποσκαλίδρα στον Υδροβιότοπο Νέας Κίου.

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο Seabourn Ovation είναι το τελευταίο για το 2018 που επισκέπτεται το Ναύπλιο (βίντεο)
Στο Ναύπλιο βρίσκεται και σήμερα Πέμπτη 15 Νοεμβρίου για δεύτερη συνεχόμενη μέρα το νεότευκτο Seabourn Ovation της Seabourn Cruises προερχόμενο αυτή τη φορά από τον Πειραιά.

Ημερίδα στο Ναύπλιο για τον περιφερειακό Τύπο


Ημερίδα στο Ναύπλιο για τον περιφερειακό Τύπο
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (ΕΙΕΤ), ο Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ) και η Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου, διοργανώνουν Ημερίδα στην Ελληνική περιφέρεια.

«Από τη δολοφονία του Καποδίστρια στην παραχάραξη της Ελληνικής Ιστορίας»



Η Ένωση Θεολόγων Νομού Αργολίδας και ο Ενοριακός Ιερός Ναός Αγίου Κωννου και Ελένης Ναυπλίου, συνδιοργανώνουν διάλεξη με θέμα: «Από τη δολοφονία του Καποδίστρια στην παραχάραξη της Ελληνικής Ιστορίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου