Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Η Ένωση Λέρνας νίκησε την Πύλο και είναι φαβορί για την άνοδο στη Γ΄Εθνική

pylos-lerna1
Μεγάλη νίκη η οποία την καθιστά ως το φαβορί για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, πέτυχε την 4η αγωνιστική των μπαράζ η Ένωση Λέρνας. Η πρωταθλήτρια Αργολίδας νίκησε στο Κιβέρι τον Τσικλητήρα Πύλου με 1-0.
Τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα αν η Λέρνα είχε πετύχει ένα ακόμα γκολ, καθώς με το ίδιο σκορ (υπέρ του Τσικλητήρα) είχε λήξει και ο αγώνας στην Πύλο.
Το γκολ της Ένωσης Λέρνας μπήκε στο 66’. Ο Γ. Διαμαντής σέντραρε από δεξιά, ο Κοσμάς πήρε την κεφαλιά και ο Γιάννος με κοντινή προβολή έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι στο 75’ είχαν δοκάρι σε σουτ του Νάτση.
Στο άλλο παιχνίδι τον μπαράζ, η Δόξα νίκησε στη Μεγαλόπολη τον ουραγό Ολυμπιακό Γυθείου(3-2) και βρίσκεται 1 βαθμό μπροστά από τη Λέρνα και την Πύλο αλλά την τελευταία αγωνιστική παίζει στο Κιβέρι.
ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ: Κατσαούνης, Ζίου (50’ Β. Κατσίρης), Γ. Διαμαντής, Α. Λαζάρου, Ν. Κατσίρης, Α. Διαμαντής, Κιρβαλίτζε, Αντωνιάδης, Κοσμάς (91′ Μπούρης), Γιάννος, Καραγκούνης (71΄Σαρρής).
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Δούνιας, Ανταλής, Μπαστακός, Μπίζος, Χοτζάι (86’ Μικελάτος), Κυριαζόπουλος, Διακουμής, Τσώνης (56’ Νάτσης), Γραμματικόπουλος, Τσάτσος (86’ Μουράτης).
Η βαθμολογία έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές: Μεγαλόπολη 8, Λέρνα 7,Πύλος 7, Γύθειο 0.
Την ερχόμενη Κυριακή, 5η αγωνιστική των μπαράζ, θα γίνουν (5 μμ) τα παιχνίδια Ολυμπιακός Γυθείου – Ένωση Λέρνας και Τσικλητήρας Πύλου – Δόξα Μεγαλόπολης.
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

3 παραλίες της Αργολίδας πήραν γαλάζια σημαία

mple_simaia_ekdilosi_5_13b_645x
Την τρίτη θέση παγκοσμίως, ανάμεσα σε 50 χώρες, κατέλαβε η Ελλάδα, η οποία βραβεύθηκε φέτος με 430 «Γαλάζιες Σημαίες» για τις ακτές και εννέα σημαίες για τις μαρίνες.
Πρώτος στην Ελλάδα αναδείχθηκε φέτος, με 52 σημαίες, ο νομός Χαλκιδικής. Σύμφωνα όμως και με αντίστοιχη έκθεση της Κομισιόν για τα ύδατα κολύμβησης το 97,2% των περιοχών στην Ελλάδα διαθέτει ύδατα κολύμβησης εξαιρετικής ποιότητας.
Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τις «Γαλάζιες Σημαίες» φέτος βραβεύτηκαν σε όλο τον κόσμο 3.462 ακτές και 660 μαρίνες. Φέτος μάλιστα η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στη Χαλκιδική.
Στην Αργολίδα βραβεύθηκαν τρεις παραλίες, δυο στο Δήμο Ναυπλιέων (Καραθώνα και Τολό) και μία στον Δήμο Ερμιονίδας (Χηνίτσα) στο Πόρτο Χέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου