Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η καστρονησίδα Μπούρτζι κατά την Δύση του ηλίου , Τρίτη 28 Ιουνίου 2016.

ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ



Αγρυπνία τελέστηκε  στον ενοριακό ναό του Αγίου Νικολάου Ναυπλίου την Τρίτη 28 Ιουνίου προς τιμή των Αγίων  αποστόλων  Πέτρου και Παύλου , μίας  και το δεξιό κλίτος του Ναού  είναι αφιερωμένο στους Πρωτοκορυφαίους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο . Στην Αγρυπνία χοροστάτησε ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδος αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπουλέσης .

Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΨΑΡΟΜΑΧΑΛΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ



Στη σημερινή πλατεία του Ψαρομαχαλά, υπήρχε ένα πολύ σημαντικό νοσοκομείο προορισμένο για τους φτωχούς, το πρώτο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα, κληροδότημα του Φλωρεντινού Δούκα των Αθηνών  Nέριου Aτσαγιόλι.

Η ζωή της ντίβα της όπερας Μαρία Κάλλας ζωντάνεψε και μάγεψε το κοινό στο 25ο Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου


Το δράμα, το πάθος, την αγάπη και την τέχνη της ντίβα της όπερας Μαρία Κάλλας από το Δρ Μαρία Boundas Μπακάλης στην ερμηνεία της στο "La Μαρία,"  απόλαυσαν οι θεατές στα πλαίσια του 25ου Μουσικού Φεστιβάλ Ναυπλίου, σ΄ένα πρωτότυπο παιχνίδι που βασίστηκε σε λόγια και τα γραπτά της Μαρίας Κάλλας και τη συνένωσή τους με αποσπάσματα από τις καταγεγραμμένες εμφανίσεις της.

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ


Νωρίς τα  ξημερώματα ξέσπασε φωτιά στο εσωτερικό του  κτηρίου  συγκοινωνιών και μεταφορών της Περιφερειακής ενότητας Αργολίδος που βρίσκεται στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Νέας Κίου. Διερχόμενη γυναίκα από το σημείο είδε την φωτιά κι αμέσως ενημέρωσε την Πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπλίου όπου άμεσα  έφτασαν στο σημείο με δύο οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου