Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο π.ΓΕΒΡΑΣΙΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

O"ΆΓΓΕΛΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ" π. ΓΕΡΒΑΣΙΟΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΑ




Ένα πτηνό το είδος λευκοσουσουράδα κάθετε σε τοποθεσία στην πόλη του Ναυπλίου, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018. 

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΒΑΡΚΑΔΑ




Μία βάρκα στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, Παρασκευή  12 Ιανουαρίου 2018. 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Λουλούδια στην παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018.

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

O "ΆΓΓΕΛΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ" π. ΓΕΡΒΑΣΙΟΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Ο άγγελος των φυλακισμένων π. Γεβράσιος Ραπτόπουλος  παραβρέθηκε σε εκδήλωση ως κεντρικός ομιλητής του  φιλόπτωχου ταμείου του  συσσιτίου του Ιερού ναού  Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018. Ο ηλικιωμένος Ιερέας  ανακοίνωσε στους παραβρισκόμενους ότι μετά από σαράντα χρόνια διακονίας στην εκκλησία της Ελλάδος  σταματά πλέον την ενεργή δράση του .

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδος έκοψε την Βασιλόπιτα


Την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018  στην αστυνομική διεύθυνση Αργολίδος πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας . Στην εκδήλωση παραβρέθηκε κι  ευλόγησε την πίτα , ο προϊστάμενος της θρησκευτικής υπηρεσίας της ΕΛΑΣ πανοσιολογιότατος Νεκτάριος Κιούλος. 

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ

ΙΧ αμάξι με ένα άτομο επιβαίνοντα λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος  από την νυχτερινή βροχή ξέφυγε της πορείας του και ανατράπηκε σε χαντάκι. Το τροχαίο ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα της 11 Ιανουαρίου 2018 στον επαρχιακό δρόμο Ναυπλίου Λυγουριού  κοντά  στην περιοχή των Πυργιωτίκων. 

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΚΑΛΥΒΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ
ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
ΝΑΥΠΛΙΟΥ


ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ

Γίνεται γνωστό ότι στις 14 Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 20:00 θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία  στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Ναυπλίου, προς τιμήν του Αγίου Ιωάννου του Καλυβίτου

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ


Μαθητές του πρώτου ΓΕΛ  Ναυπλίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του συσσιτίου του Ιερού ναού Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο και πρόσφεραν τρόφιμα , Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018. Πριν τα Χριστούγεννα  οι μαθητές του Σχολείου  πραγματοποίησαν φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ και τα έσοδα που μάζεψαν από τα εισιτήρια τα πρόσφεραν για την οικονομική ενίσχυση του συσσιτίου αγοράζοντας  τρόφιμα. Τους μαθητές συνόδευε ο υποδιευθυντής του Σχολείου Π. Μαυρόγιαννης  κι ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γ. Γαληνός. 

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ




Αιθαλομίχλη πάνω από την πόλη του Ναυπλίου, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018. 

Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου βοήθησαν με τρόφιμα το Συσσίτιο του Ιερού ναού Ευαγγελίστριας


Μαθητές του πρώτου ΕΠΑΛ  Ναυπλίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του συσσιτίου του Ιερού ναού Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο και πρόσφεραν τρόφιμα και  λάδι. Πριν τα Χριστούγεννα  οι μαθητές του ΕΠΑΛ  Ναυπλίου πραγματοποίησαν φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ με άλλο σχολείο και τα έσοδα που μάζεψαν από τα εισιτήρια τα πρόσφεραν για την οικονομική ενίσχυση του συσσιτίου αγοράζοντας τρόφιμα και λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου